6,1 32 tys. ocen
6,1 10 1 32374
4,5 6 krytyków
Mała wielka miłość
powrót do forum filmu Mała wielka miłość

Mi się też film podobał. Poszedłem na niego głównie na Anię Guzik. Szkoda, że tak mało grała, ale to nie zmienia faktu, że film wporzątku! Aktorzy bardzo dobrze dobrani! Agnieszka Grochowska jak i Joshua Leonard spisali się rewelacyjnie! Pozdrawiam

desHouse

film w porzadku ... mi sie podobal :) duzo lepszy niz rozmowy noca ......

bibula

film super ... bardzo lubie grochowska a i ten joshua sie sprawdzil ... momentami bardzo smieszny (polish - english) p o l e c a m

Katie_25

zgadzam sie !!! film godny polecenia ......

wisnia_12

ja wybiore sie jeszcze raz ... wreszcie powialo troche hollywood :D:D:D Bardzo mi sie podobal

Rita_11

warto isc i zobaczyc na wlasne oczy - film wart wydanych 15 PLN :)

nestor

mi tez sie podobal ... :) wreszcie cos innego jesli chodzi o polskie kino ... Polecam !

skarbek

duzo lepszy od "nigdy w zyciu", "ja wam pokaze", "lejdis" czy "rozmowy noca" ... Warto zobaczyc !!!

hola

tez polecam !!! lepszy od "rozmowy noca" dla mnie duzo bardziej bo smiesniejszy :)

karol_34

bardzo dobry to prawda ... tez polecam ! :)

chmurka_6

Rozmowy noca byly tragiczne, smety i nudno...a tu wesolo i milo sie oglada milosc glownych bohaterow :))

kiwi_6

film przedni - ubawilam sie oglodajac jak amerykanin ma ciezko w Polsce ;) polecam!!!!!

Coma_3

a pamietacie akcje z mieszkaniem (hahah tez ogladalem takie mieszkania kiedys .... lol ) CHEAP ! CHEAP! lol FILM POLECAM !

kozak1

Mase bylo w tym filmie swietnych tekstow :D Dawno sie juz tak nie usmialam, co prawda byly elementy milosne, ale ja szlam glownie z nastawieniem poprawy humoru :D

desHouse

Dobrze zagrany film, fajne scenerie. Myślałam ze będzie sredni, a okazal sie super fajny. Polecam !