Bylo wszystko to co powinno byc w dobrym filmie komediowo-romantycznym. Naprawde nie szkoda mi bylo pojsc akurat na ten film, a wiadomo ze teraz weszly inne ciekawe pozycje. Grochowska i Leonard pokazali jak mozna porzadnie zagrac swoje role i w dodatku nie nudzic widowni :) Szczerze polecam ten film
Nic dodac nic ujac :) naprawde warto go zobaczyc nawet z samej ciekawosci zobaczenia polsko-amerykanskiej komedii :D
Film świetny, ale mam małe zastrzeżenia co do pani Grochowskiej, wg mnie jest dużo aktorek które zagrały by lepiej tę rolę ;) i ten jej akcent.. możliwe że to było specjalnie stylizowane, ale dla mnie brzmiało to bardzo nienaturalnie. Reszta bez zastrzeżen, polecam;)
No a ja się nie zgodzę... Grochowska zagrała dobrze ni i dzięki temu ją polubiłem :) Ale to już chyba rzecz gustu. Pozdrawiam i polecam.
Dokladnie :) Pierwsza polska komedia romantyczna, ktora nie odbiega za bardzo od amerykanskich...a nie przypomina tego co zazwyczaj widzimy w polskich produkcjach, czyli nudno i w kolko to samo :)
Po prostu dobry, lekki i zabawny film :)