6,1 32 tys. ocen
6,1 10 1 32374
4,5 6 krytyków
Mała wielka miłość
powrót do forum filmu Mała wielka miłość

Warto obejrzeć, świetna gra aktorów, naturalny Joshua Leonard, fabuła o wiele lepsza niż inne polskie "romansidła" no i ta muzyka. Zdecydowanie jestem na tak, oby takich filmów jak Mała Wielka Miłość kręcili więcej.

malvina_2

Potwierdzam, takie filmy powinno sie wlasnie krecic!. Mam nadzieje ze inni scenarzysci, montazysci itp zaczna robic tak dobre filmy jak ten. Zabawnie, romantycznie i wszystko poukladane tak jak powinno byc. Super historia i nie ma nudy!

anarchia_2

nic dodać nic ująć - po prostu super! polecam!

niomka

a mnie podobała sie rola marcina bosaka; nie byl przejaskrawiony - bomba!

gonka_2

film super - polecam wszystkim, nie tylko fanom gatunku ;) POLECAM !

malvina_2

Zgadzam sie ze film jest wart obejrzenia. Wszystko trzyma sie kupy, scenariusz napisany z dokladnoscia. Wykonanie tez super, glownych aktorow jak i reszty. Idealny film na odstresowanie sie.

malvina_2

nie zgadzam sie z zadna z wypowiedzi. film jest taki jak wszystkie polskie komedie romantyczne. gra beznadziejne i ogolem calkowicie do przewidzenia.

ocenił(a) film na 10
Lisa__Rowe

Ogólnie wszystkie komedie romantyczne są całkowicie do przewidzenia :| Ci się w sobie zakochali i skończy się tak że będą ze sobą w nieważne jaki sposób.
Sprawiasz wrażenie zrażonej do polskich komedii romantycznych. Owszem - komedie z M. Zakościelnym świetne nie były, ale moim zdaniem "Mała wielka miłość" jest naprawdę dobrym filmem. Zabawnym, luźnym, przyjemnym i innym.