6,1 32 tys. ocen
6,1 10 1 32374
4,5 6 krytyków
Mała wielka miłość
powrót do forum filmu Mała wielka miłość

Proponuję wszystkim ,,znawcom" dobrego kina raz jeszcze obejrzec Malą Wielka Milosc ... Super film - robi wrazenie i POLSKIEMU rezyserowi naprwade naleza sie gratulacje!!

Gandalf_14

bardzo dobry ... jedna z lepszy polskich komedii romantycznych. Dla mnie lepszy od lejdis ..... :)

foxy_lady_2

P O L E C A M i zgadzam sie ..... swietne zdjecia, dobre dialogi, ciekawie nakrecony ogolnie

amy_23

dobre kino i dobrze zrealizowany i zagrany...jak nie wiecie na co isc to tutaj sie nie zawiedziecie :))

Czempion_2

zgadzam sie, film bardzo dobry i naprawde nabralam ochoty na 2 wyjscie do kina :)

Emma_14

mi sie podobał - wlasnie tego bylo trzeba w polskim kinie. o !

LidziA_2

wlasnie - ja film oceniam w kontekscie reszty podobnych filmow (komedie romantyczne) i dla mnie ten film nie ma konkurencji wsrod polskich produkcji

ocenił(a) film na 5
Gandalf_14

Po co oglądać ją jeszcze raz? Ma jakieś głębokie przesłąnie, które tak trudno dostrzec? Czy może fabua jest tak zawiła, że nie sposób jej za pierwszym razem zrozumieć? Jeżeli już porównywać ten film do innych polskich komedi romantycznych to jest naprawde na wysokim poziome, ale tak po za tym to średnio średni ten film.