6,1 32 tys. ocen
6,1 10 1 32374
4,5 6 krytyków
Mała wielka miłość
powrót do forum filmu Mała wielka miłość

REWELACJA!!!

ocenił(a) film na 10

Kupa śmiechu (dobrego humoru), nie ma co porównywać z Rozmowami Noca, bo te dwa filmy to niebo a ziemia! Rozmowy Nocą to drętwe gówno, a MWM jest rewelacyjną komedią! Dużo się dzieje, zaskakujące wydarzenia, super ujęcia!
Jak komuś podobał się "Tylko mnie kochaj" to na bank nie pożałuje tego filmu!

creamdealer

ja mysle ze "tylko mnie kochaj" bylo duzo gorsze od tego filmu ... a ogolnie film bardzo mi sie podobal (m.in. za humor DUZY + ) polecam!

dolas_2

Zgadzam sie ze ten film przebija znacznie ostatnie dokonania polskiego kina w tej materii :) Mala wielka milosc ocenila bym na mocne 8/10, wiec ocena bardzo wysoka ale nie przesadzona. Wiec polecam wybranie sie na ten film, chociazby z genialnych textow, ktorych jest baardzo duzo :D

ocenił(a) film na 10
creamdealer

8/10 dla tego filmu ;)
Chociaż mi się 'Tylko mnie kochaj' nie podobało, to tym filmem jestem zachwycona ^^
świetna gra aktorów i genialne połączenie amerykańskiej i polskiej komedii romantycznej... :))

ocenił(a) film na 9
creamdealer

film naprawdę bardzo dobry..jedna z lepszych polskich komedii romantycznych. na dzień kobiet nadawał się super. polecam

ocenił(a) film na 10
niuniaaaa

film BOSKI!! na serio dawnojuz nie oglądałam tak super filmu ;) chociaż trochę się zawiodłam na panu boasku.... jakoś mnie nie przekonał w roli geja.... ale reszta jest bez zarzutu moim zdaniem :D:D polecam! ;)

Diamond19

No fakt troche nie przekonywujaco zagral, on pasuje bardziej na lowelasow :P Ale inni aktorzy poradzili sobie swietnie i za to warto wybrac sie do kina :)

malgoska_8

A mi tam sie podobala jego rola :D Wiadomo, kazdy aktor musi zagrac rozne rzeczy, a tu mu wyszlo calkiem niezle :D