6,1 32 tys. ocen
6,1 10 1 32374
4,5 6 krytyków
Mała wielka miłość
powrót do forum filmu Mała wielka miłość

bylem tez z dziewczyna na "tylko mnie kochaj" i nie ma porownania ... spokojnie mozna sie wybrac.

rage_man

no to prawda ... moj chlopak tez zbytnio nie kwekal na filmie i wysiedzial do konca. Warto !

ocenił(a) film na 10
hispaniola

dobry film ... mi tez sie podobal ... i ta GROCHOWSKA :D :D :D :D

Robek_3

Wlasnie co wrocilam z filmu. I jestem baaardzo mile zaskoczona, bo myslalam ze bedzie kiepsko, a bylo wrecz przeciwnie...film bardzo dobry i warto wybrac sie na niego zeby poprawic sobie humor. Polecam!

ocenił(a) film na 8
Brunette_2

Dokładnie! też myślałam, że to będzie kolejny przewidywalny film, a tu miłe zaskoczenie xD Naprawdę mi się podobał :)

Aless

A ja jestem pod wrazeniem gry loenarda i grochowskiej ... Polecam!

Kevin_8

bardzo OK - polecam wszystkim na wypad z osoba towarzyszaca, warto sie przejsc

hanka_10

bylam wczoraj w silverscreen - film fajny, smieszne dialogi POLECAM

kozka_2

ja tez uwazam ze film jest genialny - przebija wszystko co wyszlo na razie z komedii romantycznych ...

elficzka

ekstra film tez polecam wszystkim ! leonard to niezle ciacho :DDD

skarbek

a widzialam zdjecie Leonarda chyba na onecie z broda, wygladal jak Cruzoe :P ale chyba jednak lepiej mu jak jest ogolony :) ale to tak troche zmieniajac temat :P

cinnilla

Tez widzialam to zdjecie :P Nie wygladal za specjalnie :D No ale w malej wielkiej milosci wyglada naprawde super :) Ma swietny glos i idealnie pasowal do Grochowskiej :)

byzk

ciekawa jestem jaki bedzie nastepny film karwowskiego ? widzialam ze nakrecil tez "poludnie-polnoc" z grochowska ? slyszal ktos o tym filmie albo ogladal?

ocenił(a) film na 5
foxy_lady_2

ja słyszałam.. Że jest świetny, ale niestety nie można go znaleźć w necie...

bunitas

oglądałam 'południe- północ' i muszę Wam powiedzieć, że wyszłam z kina z mieszanymi uczuciami. Czytałam wcześniej wywiad z reżyserem, że niby scenariusz napisał szybko, chciał uzyskać naturalne, niewymuszone dialogi. Mnie się wydaje, że one właśnie były najsłabszym punktem tego filmu. Poza tym Grochowska wypadła dość groteskowo w roli prostytutki, była taka wulgarna i krzykliwa na siłę. Ogólnie z filmu najbardziej podobał mi się pomysł na role(celowo liczba mnoga:))Roberta Więckiewicza i muzyka, trochę ludowa, trochę etniczna- jak obejrzycie, zobaczycie.pozdrawiam