Mały Nicky

Little Nicky
2000
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22918
5,4 9 krytyków
Mały Nicky
powrót do forum filmu Mały Nicky

Świetna komedia, którą zarówno w mojej rodzinie lubią i moi rodzice jak i moja 7 letnia bratanica!! i o której tvn zamierza puścić w tv?! o 0:20!!!!!!
No Litości!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
BTKA

Taaa listości... właśnie widze, że nadali mu czerwone kółeczko w rogu ekranu... chyba bardziej zadecydowała pora emisji niż sam film...

ocenił(a) film na 8
BTKA

Tak, film właśnie się skończył i powiem, że był bardzo dobry! Tak się przy nim śmiałem jak nie wiem...kurde te dwa metale wymiatały po prostu x].
A...TVN to po prostu niezły jest, jak zobaczyłem czerwony znaczek to pomyślałem, że to jakiś horror, a tu zwykła komedyjka gdzie nawet 7 letnie dziecko mogło by się pośmiac hoh. Szkoda, że film nie oglądałem od początku.

Hehe i Ozzy mnie po prostu zaskoczył xD.

ocenił(a) film na 6
BTKA

no właśnie się zdziwiłem tym czerwonym kółeczkiem "tylko dla dorosłych", przecież w USA miał oznaczenie PG-13 czyli od 13 lat, a u nas w kinach był od 15 lat, to mogli dać trójkąt z 16 w środku a nie od razu tylko dla dorosłych

Rafalek89

Co za roznica od ilu lat ,jakbys mial 17 i by pisalo 18 to bys grzecznie zgasil telewizor i poszedl spac?? Moi drodzy sa wazniejsze rzeczy do rozwazenia np gdzie sciagnac ten filmek ?? Pomoze ktos ,a moze ktos udostepni badz wysle plytke??

pozdrawiam

lordmrT