Nie wiem po co robi się kontynuacje tego co wszyscy uważają za beznadziejne. Mel dlaczego ty sie na to zgodziłeś? Aha, dali ci dużo kasy, wszystko jasne....
Nie zgodził sie z powodu niezłej płacy, ponieważ o ile wiem budżet filmu wielki nie będzie.
Powodem uczestnictwa w ekranizacji"Mad Maxa4" jest wielka przyjaźń z reżyserem Georgem Millerem
Mad Max jest świętością dla fanów Fallouta i Neuroshimy.
Więc nie mów że dla wszystkich jest beznadzeijne...
Możliwe, że tego rodzaju kino nie należy do Twoich ulubionych, ale nie mów, że seria jest beznadziejna...
BUDŻET FILMU : 104 miliony $ więc nie mało http://www.gildia.com/schron/madmax/mm4/opis [www.gildia.com/schron/m ...]
Człowieku, oglądałeś chociaż fragment którejś części??? Napewno ja nie uważam że to było beznadziejne, co najwyżej Ty jesteś beznadziejny że tak mówisz - Peace
zgadzam sie ze prawie wszystkimi Mad Max to klasyk i ze wzgedu na wszystko bedzie klasykiem. Mnie ten film sie bardzo podoba, lecz czy ten Mad max bedzie tak samo " fajny " ? ja nie wiem i pewnie wiekszosc tez...
"Mad Max jest świętością dla fanów Fallouta i Neuroshimy.
Więc nie mów że dla wszystkich jest beznadzeijne..."
Swieta prawda. Gra Fallout oraz film Mad Max maja klimaty ktorych zadny inny film i gra nie mial i raczej nie bedzie mial.
Ten film to klasyka... i KONIEC!
Albertino, bez urazy, ale trzeba być debilem, żeby dobrowolnie narażać się na gromy wysuwając tego typu idiotyczne tezy. ja również jestem fanem tej serii i jak dla mnie porażką są ostatnie dokonania Gibsona w rodzaju zdewociałej "pasji",, a nie jego wczesne, bardo dobre filmy.
Nie znasz się człowieku dla mnie Mad Max to klasyk i czekam z niecierpliwością na 4. pozdro dla sympatyków Mad Maxa.
Mad Max to klasyka switowego kina. 1 bardzo dobra; 2 rewelacja (moj nr 1 i nic tego nie zmieni!!); 3 inny klimat ale obejrzec trzeba obowiazkowo. Mam nadzieje ze 4 bedzie nawiazywala klimatem do 1 i 2. Wszystkich maniakow Mad Maxa (do ktorych ja tez sie zaliczam) Polecam gierke Interstate 76. jest stara ale klimat to po prostu na zywca z Mad Maxa2. Pozdrawiam:) Pablo
Po 1 - pisałem to dobre półtorej roku temu, więc proszę o wyrozumiałość.
Po 2 - przypuszczam (nie wiem co wtedy myślałem) że chodziło mi tutaj głównie o część 3, która była bardzo słaba. Osobiście pierwszego "Mad Maxa" uważam za dobry film i nie przypominam sobie by kiedyś było inaczej. Niemniej jednak wydaje mi się, że z tego filmu i tak nic nie będzie. Zresztą premierę miał mieć już dobry rok temu, a teraz dalej nic o zdjęciach nie słychać, także chyba projekt zdechł.
Witam wszystkich i po piersze chciałem powiedzieć do Caliguli, że jeżeli uważasz, że "Pasja" to zdewociały film, to nieznasz się gościu na porządnym kinie. Po drugie też jestem fanem Mad Maxa i to całej trylogii, chociaż 1 i 2 były jak dla mnie najlepsze. I tak sobie myśle, że nie bardzo jest tam już o czym opowiadać. Najlepszy był klimat w 1 i 2 i nie łatwo będzie go stworzyć, dlatego wydaje mi się że bardziej pójdą w klimat 3, co byłoby nie tym czego spodziewają się fani tego kina. Jedynym pocieszeniem jest to, że Mad Maxa zagra Mel Gibson i może dorzuci pare swoich groszy w to przedsięwzięcie.
I te półtora roku temu jeszcze chodziłeś do przedszkola, ale teraz po tych półtora roku to wydoroślałeś, zmężniałes i pierwszy włos ci na klacie wyrósł - no to teraz możemy być wyrozumiali :)
"wszyscy uważają za beznadziejne" - być może wszyscy ci którym dopiero pierwsze włosy łonowe wyrastają...
mi osobiście podobały sie cześć I i II (roadwarrior). III (pod kopułą gromu) była beznadziejna moim zdaniem...
mam nadzieje że IV bedzie w klimacie I i II z dużą ilością akcji i przemocy...
Yeah, Mad Max is back! ^^ Mam nadzieję, że nie skopią tego postapokaliptycznego klimatu, który panował w poprzednich częściach :) Dobrze, że Tina i Downey zagrają u boku Gibsona. Może nie będzie tak źle...
latwo sie odwolywac ze pisalo sie cos jakis czas temu i ze sie myslalo o 3 czesci ale jednak napisalo o calej serii. a co my w myslach potrafimy czytac?
dla mnie film klasyk, a co do fallouta to napisze ze fallout by nie wygladal tak jak wyglada bez mad maxa. ile wkoncy zostalo sciagniete z tego filmu :D
hehe, ano wystarczy spojrzeć na skórzaną kurtkę Mad Maxa i porównać z pierwszym pancerzem znalezionym w Falloucie :D
Podejrzewam że z czwartą częścią będzie podobnie jak z Falloutem 3 tworzonym przez Bethesdę - czyli komercha i brak klimatu poprzednich części ;-)
żal.. ? Chłopie grałeś chociaż w Fallouta 1 i 2 ? Fallout 3 to będzie właśnie "żal". Może poczytaj sobie trochę zapowiedzi i recenzji to zrzoumiesz że "trójka" nie będzie miała nic wspólnego z poprzednimi częściami ...
ja myśle że jednak fallout 3 będzie miał klimat jedynki i dwójki, pożyjemy zobaczymy.
Też tak myślałem na początku :]. Ale z zapowiedzi i informacji ukazujących się na stronach wynika, że jednak z "Falloutem" będzie wspólna tylko nazwa. A na forach dyskusyjnych gracze już nie mają żadnych złudzeń ...
Bardziej to coś będzie przypominać "Obliviona" niż "Fallouta". Pozdr.
W żadne Fallouty nie grałem, ale Mad Maxy, zwłaszcza 1, to świetne filmy, nie wiem o co ci chodzi. Boję się jedynie o poziom tej 4 części, ale skoro robi ją ten sam reżyser, co poprzednie, a nie jakiś Spielberg, czy Jackson, to pewnie nie będzie źle.
Ej nieno, tak nie może byc k**wa. Bez Mela Gibsona ten film niema prawa bytu. A co do samej produkcji i serii, to Mad Max stał się i jest ikoną gatunku SF którą wielu, tak jak "JA" uznaje za KAPITALNĄ.
A mnie to jakoś nie boli... Gibsona już dawno temu przestałem lubić. Troche mu sie chyba w głowie powywracało ostatnimi czasy... no ale z drugiej strony to ikona tego filmu. Poczekam, zobaczymy.