Zobaczcie sobie ten news na Filmwebie. Pokazali aktorki, które zagrają w tym pseudo-filmie.
http://www.filmweb.pl/Nowy+%22Mad+Max%22+jednak+sequelem%2C+c%C3%B3rka+Kravitza+ w+obsadzie,News,id=57748
Ludzie, przecież to jakaś porażka będzie! Grać tu będą jakieś słodkie lalunie, nie będzie Mela Gibsona a może nawet i Maxa Rockatanskyego i w ogóle fabuła na pewno będzie typu: ładne panienki, dużo wybuchów i efektów specjalnych. Szkoda gadać. Już teraz ten film zapowiada się na kompletną bzdurę.
Kolejna "rewelacja":
http://www.filmweb.pl/Gwiazdor+%22X-Men%C3%B3w%22+w+czwartej+cz%C4%99%C5%9Bci+%2 2Mad+Maksa%22,News,id=57827
Hahaha, Mad Max 4 będzie w 3D:
http://www.filmweb.pl/Czwarty+%22Mad+Max%22+przekonwertowany+do+3D,News,id=60183
Litości... Każda informacja o filmie co raz bardziej pogrąża ten projekt.
Łał, myślałem że informacje na temat 4. Mad Maksa to plotki, a on na prawdę powstanie. Ja trzymam kciuki za ten projekt. Tylko jedno mnie ciekawi, kto zagra Maksa? Mel jest za stary, więc odpada, chyba że chcemy oglądać Mad Maksa w post apokaliptycznym domu starców...
Ja również się zdziwiłem i mam mieszane uczucia. Poczekamy, może nas czymś zaskoczą i Mad Max znów stanie się hitem.
prawdopodobnie nowym maksem bedzie hardy i mozliwe ze w tej roli bedzie mial fryzurke ala kirk douglas w spartacusie
i jeszcze coś dotyczące wglądu głównego bohatera ma wyglądać jak ,,wygłodniały wilki, lub mokry kot" to jego wypowiedż
To by było fajnie. taki Wagabunda, brudny pies co widział już niejedno to dobra kreacja wg mnie:D. Poza tym Melchior mógłby zagrać tak jak Stalone w Rambo:D Nawet nieźle mu to poszło, tu też mogli by tak zrobić, przedstawić go jako renegata albo weterana, zmęczonego post nuklearnym światem. Pomysłów jest wiele, wystarczy ze weźmie się za to ktoś poważny, który nie zrobi z tego kolejnej tandetnej produkcji amerykańskiej.
Axel co ty piepszysz przecież dotychczasowa trylogia Mad Maxa była fantastyczna i teraz kolejna część będzie konkretna jak dotychczasowa.
Zapewne chodziło mu o czwartą część. Zwłaszcza, że Maxa ma zagrać jakiś podlotek. D:
możesz wyjasnic po ch. przeklejasz newsy z FW ? nie mozesz sie wysilić i znalezc cos sam ?
Tak tylko pytam.
A co mam szukać, jak jedyne OFICJALNE informacje pojawiają się na Filmwebie? Newsów poza tym nie wklejam a podaję do nich tylko linki, po to aby móc wraz z innymi użytkownikami dyskutować na temat tych nowych "rewelacji" o tym filmie. Od tego jest forum.
Osobiście uwielbiam całą sagę Mad Maxa, i liczę na to, że ta będzie równie dobra jak starsze części ! Nie mogę się doczekać jak wyjdzie ten film. Kocham post apokaliptyczne klimaty.
dziś przeczytałem w tygodniku motoryzacyjnym Motor pod zdjęciem stuningowanego quada podpis: Zdjęcie zrobione w Mielcu, czyżby nowy pojazd Mad Maxa, czyżby powstawała nowa część filmu.
Oczywiście panowie z gazety nie mieli pojęcia że MdMx 4 jest już w planach, ale zdjęcie było wyjątkowo niezłe, to właściwie nie quad co wóz jak z Mad Maxa (oryginalnego), czyżby nowy pojazd Maxa był z Polskich zakładów w Mielcu??? xD