Mad Max: Na drodze gniewu

Mad Max: Fury Road
2015
7,2 235 tys. ocen
7,2 10 1 235284
8,4 79 krytyków
Mad Max: Na drodze gniewu
powrót do forum filmu Mad Max: Na drodze gniewu

Nie wiem co wyniknie z tego całego "Mad Maxa 4" . pewnie to będzie taka chała jak poprzednie częsci

użytkownik usunięty
Madzia_4

a jednak dodam komentarz :))
Madziu widać, że bardzo sie znasz na filmach s/f, jeśli nie to nie poć sie nad pisaniem bzdur. Możesz śmiało pooceniać sobie romansidła z Meg Rayan nie zapomnij o +++++++++......

meg ryan...
Mad Max to film dla mnie z wszech miar kultowy, filmy z Meg Ryan są kiepskie, ale Meg Ryan jest słodka i ładnie się uśmiecha - lubię JĄ oglądać :-)

Madzia_4

ładne imię
Szkoda, że dziewczyna o tak ładnym imieniu napisała coś takiego. Pamiętaj, że każde twierdzenie trzeba udowodnić - twoja "chała" tego nie czyni. Wiedz, że próbowałaś oczernić jeden z najlepszych filmów s-f w dziejach świata. Próbowałaś, bo tak naprawdę, nie podając argumentów, w pewien sposób ośmieszyłaś się. Polemika mile widziana, choć szczerze to na nią nie liczę.

Madzia_4

ładne imię
Szkoda, że dziewczyna o tak ładnym imieniu napisała coś takiego. Pamiętaj, że każde twierdzenie trzeba udowodnić - twoja "chała" tego nie czyni. Wiedz, że próbowałaś oczernić jeden z najlepszych filmów s-f w dziejach świata. Próbowałaś, bo tak naprawdę, nie podając argumentów, w pewien sposób ośmieszyłaś się. Polemika mile widziana, choć szczerze to na nią nie liczę.

Madzia_4

niewierni...
Wiecie co...
Albo nie oglądaliści poprzednich części, albo nie rozumiecie tego świata. I zdaje mi się, że jednak to drugie. Mówię wam pograjcie w Fallouta 1 i 2 , pograjcie w Neuroshime jak ktos nie lubi na kompie. Wtedy zobaczycie jaki zarąbisty jest świat przedstawiony w Mad Maxach

Powodzenia...

użytkownik usunięty
DoDo

.... and burn time na amisie ;-)

Pzd :)

użytkownik usunięty
DoDo

Fallout 1 i 2 to podstawa do calego kramu dolaczylbym Waterworld i POstmana dla mnie te filmy to mistrzostwo !!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Fakt że nie zgadzam się z Madzią. Ale wydaje mi się że powinno się zachować kulture. Twój post jest prymitywny i pokazuje Twój żenujący poziom kultury. Zamiast chamsko wyzywać odpowiedz kulturalnie. A swoją drogą nie każdemu Mad Max musi się podobać. Ja jednak go uwielbiam (1 i 2 część, 3 mniej)

Lanfeust

Nio zgodze sie z kolegami ,Mad Maxy są jak biblia dla ludzi którzy fascynują się s/f.Niemogę się doczekać premiery 4,pewnie bedzie mase efektow specjalnych i ciutke inny klimat,co może spowodowac że fanatycy stwierdzą że to odrębna historia Maxa:)POZDRO ALL

gwiezdnyrybak

Ja chciałbym ażeby MM4 faktycznie się ukazał, lecz jeśli chodzi o rolę Mela, to myśle ze bedzie juz nieco za stary, dlatego mogby zagrac jedynie epizod, lub użyczyć glosu tworząc z 4tej czesc np. opowieść :P Anyway, doczekać sie niemoge i mimo iz zkazdym rokiem jestem starszy i coraz poważniejszy (jasne :P) to z madmaxow nigdy niewyrosnę :)

PzdR ;)