Mad Max: Na drodze gniewu

Mad Max: Fury Road
2015
7,2 235 tys. ocen
7,2 10 1 235313
8,4 79 krytyków
Mad Max: Na drodze gniewu
powrót do forum filmu Mad Max: Na drodze gniewu

Tom Hardy

ocenił(a) film na 9

To, że jemu powierzono rolę sprawia, że się nie obawiam już. Tak czy siak szykuje się fajne
post -apo. A dla trepów co nie lubią zmian mogę pokazać tylko środkowy palec. Potrollicie
jak już obejrzycie. Ukłon

użytkownik usunięty
Hilarious

szczerze to się cieszę, że tej roli nie dostał żaden nieznany aktor o wyglądzie "lekko gejowski" gdyż ostatnio tylko tacy dostają główne role. Ogólnie nie ma co się czarować i liczyć na dorównanie oryginałowi. mam nadzieje że ten film będzie ciekawy i tyle. Szkoda nerwów na porównywanie genialnych klasyków z ich często marnymi przeróbkami. Reżyser jest ten sam, obsada może i szału nie robi, ale jest dość przyzwoita. Theron pewnie będzie gwiazdą tego filmu. O ile Hardy jeszcze pasuje do tematyki, to mam nadzieje że postarają się żeby Hoult przestał wyglądać jak 14 letni ministrant.
nie

ocenił(a) film na 8

Ponoć pierwotnie Maxa miał grać Heath Ledger, ale zmarł, i po castingach wyłoniono Hardy-ego. Moim zdaniem dobry wybór, ale Leadger zwłaszcza po tym co pokazał jako Jocker też zapowiadał się ciekawie, mimo ze wcześniej zagrał geja, he, he, he. http://www.filmweb.pl/film/Mad+Max%3A+Fury+Road-2013-95747/trivia

Hilarious

Jak dla mnie Tom Hardy nadaje się do roli Maxa a powrót Mela Gibsona nie byłby wskazany bo pewnie wyszłaby taka sama popelina co czwarta część Indiany Jonesa.

vidarr09

Zgadzam się w zupełności. Choć ubóstwiam miłością szczerą i oddaną Mela Gibsona to niestety nie jest już młodzieniaszkiem. I tak jak Harrison Ford prawie zniszczył w czwartej części doskonałą postać jaką sam stworzył - Indiane - tak Mel mógłby zbeszcześcić to co go wyniosło na piedestały. Tom Hardy to aktor potwornie utalentowany i nietuzinkowy. Ja się doczekać nie mogę.

Hilarious

co wy gadacie, jest tylko jeden aktor do tej roli

Hilarious

jeśli to ma być rimejk to ok, może być nowy aktor ale jeśli to ma być po wydarzeniach 3 części, Mel mógłby zagrać w końcu nikogo czas nie oszczędza. no chyba że to będzie zupełnie inna opowieść, o kimś innym, tyle że wtedy już nie powinno być tytułu Mad Max

Hilarious

hmmm, to może zaproponuj Banderasowi rolę w kolejnej części trylogii Leone (bo Eastwood za stary), a muzykę zleć 50Cent (bo Moriicone niemodny)?
W zasadzie miałem nie pisać, bo każdy ma prawo do swoich wizji - wkurzył mnie tylko twój palec. Zaloguj się na gazeta.pl i tam wsadzaj palce. tutaj nie eksponuj swoich upodobań seksualnych.
pzdr

Hilarious

skoro poziom dyskusji został ustawiony na poziomie dresa to... ten palec, to wiesz gdzie se wloz prostaku i na nim usiądz, zeby stanąl ci w gardle, zebys nic nie mógl pluc jadem.
Robienie ciąglych remaków , presequeli i sequeli jest za granicą ostanio modne jak robienie w polsce romantycznych komedyjek o yuppies.Czy nie ma pomyslow na nowe ciekawe filmy??? Na pewno są, ale łatwiej wyciągac kase od fanow znanych tytułow, bo pojdą obejrzec, chociazby po to, by upewnic sie ,ze to slaby film.A im kasa leci...

ocenił(a) film na 9
Hilarious

E tam nawet trailera jeszcze nie ma , a wy już narzekacie , he he , aż śmiać się chce.

ocenił(a) film na 10
Hilarious

a grzane kotlety lubisz kozaczku?

ocenił(a) film na 9
waukorbowy

Czy to forum kulinarne?

ocenił(a) film na 10
Hilarious

Nie, ale zrozumienie prostej metafory powinno być zrozumiałe dla kogoś kto nie ma cegły zamiast mózgu. Wystaw ten swój palec i wsadź go sobie tam gdzie kończą metamorfozę twoje... kulinaria, znawco kina.

ocenił(a) film na 9
waukorbowy

Tak samo jak zrozumienie prostej ironii. Kolejny internetowy twardziel (tak to sarkazm).
A co do mojego postu z 31 lipca 2011 roku, to uderz w stół nożyce się odezwą.
Pozdrawiam i życzę więcej dystansu do ludzi i świata.

ocenił(a) film na 10
Hilarious

Ja twojego postu nie odkopałem, był "na górze".

"A dla trepów co nie lubią zmian mogę pokazać tylko środkowy palec. Potrollicie
jak już obejrzycie. Ukłon" - nie zasłaniaj się datą kozaczku i sam miej więcej dystansu do świata, nie przejmuj się i nie próbuj obrażać swoim palcem tych którzy mają inne zdanie niż Ty.