Mad Max: Na drodze gniewu

Mad Max: Fury Road
2015
7,2 235 tys. ocen
7,2 10 1 235313
8,4 79 krytyków
Mad Max: Na drodze gniewu
powrót do forum filmu Mad Max: Na drodze gniewu

nawet się do niego nie zbliżą, podobnie będzie z Robocopem. Po co to robią wiadomo, ale
wyjdzie jak ten najnowszy terminator, albo Rambo, Indiana i .... Ja na pewno na to nie pójdę do
kina,pewnie z ciekawości zerknę na to w necie i tyle...Po co im nabijać kasę, skoro to ich jedyna
ambicja-niech się jebią

ocenił(a) film na 9
vladblad

Przynajmniej będzie o jednego buraka mniej w kinie :)

Pietrzej

Jeżeli męczą cię tak buraki to odpocznij od nich i weź sobie tydzien wolnego, a nie zapierdalać dzień w dzień w gnoju:)

ocenił(a) film na 9
vladblad

co zrobić że w pastewnych nie gustuję... tymczasem zerkaj w necie...

vladblad

Troll internetowy

ocenił(a) film na 10
vladblad

Nie wiem czy zauważyłeś, ale reżyserem jest nadal George Miller więc filmu raczej nie skiepszczom, porównanie do Terminatora ni jak ci wyszło ;)

McFlyPL

Tyle że minęło kilkadziesiąt lat-nie pomyślałeś, że może tonie w długach albo najzwyczajniej stracił jaja do robienia filmów co do nowego Terminatora to :))))

ocenił(a) film na 10
vladblad

tonący w długach raczej by się spieszył z filmem, a tu tego nie było, i Miller podchodzi do filmu raczej nie na odwal, no np: główny aktor został wybrany w momencie w którym nie był specjalnie znany a teraz ma duże nazwisko w branży.

ocenił(a) film na 10
vladblad

Skreślasz reżysera tylko dla tego że minęło kilkadziesiąt lat od nakręcenia jego trylogii? brawo, po prostu brawo.

McFlyPL

nie skreślam

vladblad

Troll internetowy

vladblad

vladblad ma racje ze nie pobija mad maxa z melem gibsonem, dzisiejsze filmy sa tylko naszpikowane efektami i tymi bajerami , brak w nich tego czegos co kiedys bylo w filmach za czasow robocopa, rambo, terminatora, obcego, predatora....Kiedyś filmy robili z wielką pasją!!! dzis tylko robia dla KASYYYYYY!

ocenił(a) film na 8
vladblad

Zobaczymy ,Tom jak dla mnie jest lepszym aktorem niż Gibson , lepiej gra twarzą i ciałem co widać najlepiej w filmie Bronson.
Ostatnio oglądałem Bournea i stwierdziłem że Matt Damon nie masuje do tej roli - gość w każdym filmie ma taką samą minę i doszedłem do wniosku że Bornea bardzo dobrze by zagrał Hardy.

ocenił(a) film na 7
simon3333

Nie rozmieszaj mnie.

ocenił(a) film na 8
LordNeo

Smiech to zdrowie

vladblad

Podobno mierzą w kategorię PG-13.

Morgan_Mortimer_Graff

wcale bym się nie zdziwił-mnóstwo dzieciaków w kinie to mnóstwo szmalu:)

ocenił(a) film na 7
Morgan_Mortimer_Graff

No to po filmie.

ocenił(a) film na 7
vladblad

Dobrze prawisz. Z wyjątkiem ostatniego Rambo, aż tak źle w stosunku do poprzedników nie wyszedł. Natomiast Terminatory, Rocky, Indiana itd. aż ciary przechodzą.