Mad Max: Na drodze gniewu

Mad Max: Fury Road
2015
7,2 235 tys. ocen
7,2 10 1 235284
8,4 79 krytyków
Mad Max: Na drodze gniewu
powrót do forum filmu Mad Max: Na drodze gniewu

znowu?!

użytkownik usunięty

czy naprawdę każdy film musi być pełnometrażowym serialem?! to juz zaczyna byc nudne

użytkownik usunięty

Dobrego nigdy za dużo
Dobrego nigdy za dużo, mam nadzieję, że ta kolejna częsć bezie równie dobra jak poprzednie i jej nie przebajerzą ja Matrixa Reaktywacje
Jetem fanem całej serii, bardzo mi sie podoba pujście w inna stronę w wizji przyszłości, nie jest to wizja czystych pokłaów statków kosmicznyh, ale zakurzone drogi, brud, strach ..., ozywiśie nie chciałbym takiej przyszłosci, ale film, stawia pytanie jak do tego niedopuści:) Moze to trohę naiwne, ale co tam, czasami powinno się być naiwnym żeby nie stracić tego co ludzkie:)

użytkownik usunięty

spoko, ale...
nie nudzi cie to ze teraz w sumie kazdy film doczekal sie w tym roku kolejnej czesci...to jest juz naprawde nudnew tymbardziej ze wszyscy dobrze wiemze ze przypadkow kiedy to kolejna czesc jest lepsza badz rownie dobra jak pierwsza jest bardzo niewiele... tak wiec mogli by sobie naprawde darowac a na to miejsce zrobic jakis naprawde swierzy, fajny film.

użytkownik usunięty

Dobrego nigdy za dużo
Dobrego nigdy za dużo, mam nadzieję, że ta kolejna częsć bezie równie dobra jak poprzednie i jej nie przebajerzą ja Matrixa Reaktywacje
Jetem fanem całej serii, bardzo mi sie podoba pujście w inna stronę w wizji przyszłości, nie jest to wizja czystych pokłaów statków kosmicznyh, ale zakurzone drogi, brud, strach ..., ozywiśie nie chciałbym takiej przyszłosci, ale film, stawia pytanie jak do tego niedopuści:) Moze to trohę naiwne, ale co tam, czasami powinno się być naiwnym żeby nie stracić tego co ludzkie:)