Mechanik: Prawo zemsty

The Mechanic
2011
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 90966
6,0 12 krytyków
Mechanik: Prawo zemsty
powrót do forum filmu Mechanik: Prawo zemsty

8/10

ocenił(a) film na 8

Kozackie kino akcji, nie ma nudy na tym filmie. Jason Statham wymiata cały czas. Obie Adrenaliny były syte i ten film tez jest bombowy. Aż się milo oglądało.

ocenił(a) film na 6
Sprite_87

widzialem tylko 1adrenaline i dla fanow akcji to nielada uczta, ten film mam w planie obejrzec bo pamietam jeszcze tego starego mechanika z bronsonem i jest sentyment
dobrze ze to nie 2czesc znakomitego mechanika z bale'em bo to byla moja 1mysl jak zobaczylem tytul ale to by bylo bez sensu

ocenił(a) film na 8
El_Magiko

Hmm inny film zupełnie niż ten z Bronsonem ;-) Mają po prostu chłopaki inny styl gry. Nooo ale czekam na komentarz po obejrzeniu ;-)
A tego mechanika z Bale'm muszę obejrzeć bo jeszcze nie miałem okazji ;-)
Noo a Adrenalina była dla mnie mistrzostwem ;-) Aż kolejny raz chyba obejrze

ocenił(a) film na 6
Sprite_87

no ale mechanik z bale'm to zupelnie co innego, prawie zero akcji, klimat miazdzy ale to taki ponury psychodelik troszke

ocenił(a) film na 8
El_Magiko

Zero akcji? O to mnie zgasiłeś. Myślałem, że z Bale'm to będzie masa akcji.

ocenił(a) film na 7
Sprite_87

zero akcji, ale i tak trzyma w napięciu.. a momentami jest nawet zabawnie, np w scenie gdy chce zdobyć informacje o właścicielu samochodu z urzędu^^

ocenił(a) film na 8
El_Magiko

Mógłbyś mi jeszcze raz podać filmy w stylu Ichi the killer? Bo znalazłem to i czuje, że będzie syty film :D zasysam teraz tego samego reżysera dead or alive trzy części

ocenił(a) film na 5
Sprite_87

Nie no! Nie bądźcie tacy bezwzględni! Akcja się zaczyna... Gdzieś ok. 1:00:30 trwania filmu:P
Ale i tak najlepszy jest motyw (nie wiem, czy u wszystkich, może zależy, z jakiego źródła ktoś ogląda-nie znam się) w 1:14:47, jak z góry wychodzi taki mikrofonik:D Umarłam ze śmiechu:P