czy ktoś jeszcze zauważył mikrofon ktory pojawia się kilka razy / chyba z 5 / u góry ekranu, oraz ,,obserwatora" w scenie kiedy są na dachu wieżowca i montują kamerki do okien apartamentu Vaughn'a ? to chyba jakiś żart?! jak można emitować film z takimi niedociągnięciami?!
ze Względu na Stathama którego lubię jako aktora 7/10 ,po za tym szału nie ma .
to miałam pecha bo oglądałam na bestp..... oraz zaluk.... i była ta sama wersja. ;)
Oglądałaś postprodukcje, czyli coś co zostało "wykradzione" ze studia przed ukończeniem montażu. Dużo osób już o tym pisało, aż nie mogę uwierzyć, że są osoby na tym świecie, które myślą że za takie coś winę może ponosić dystrybucja. Przecież to logiczne, że nikt nie wypuści filmu z takimi błędami, przed wypuszczeniem na rynek każdy nawet niskobudżetowy film jest kilkanaście razy oglądany przez dziesiątki osób odpowiedzialnych za eliminowanie wszelkich błędów. Wystarczy trzeźwo pomyśleć.
wiesz moze i tak, tylko dlaczego nasza tv tez wyemitowala ten film i nie tylko ten z takimi bledami ? Tez ukradli ?
Ps. Dzieki za rade od dzis nie pije ani zielonej herbatki ani kawki ;)
Pomijając już fakt, że niektóre nasze kanały TV to bardzo kiepski autorytet to i tak nie chcę mi się wierzyć, że w telewizji puścili piracką wersje r5, skoro muszą wykupić licencje z którą dostają kopię filmu, chyba nie myślisz, że oni film do emisji ściągają z torrentów. Gdyby tak było to grono osób od razu straciłoby prace. Wcześniej pisałaś, że oglądałaś tylko na 2 stronach, a nie w TV, więc jak rozumiem przytoczenie tutaj tego przykładu (bezpodstawne) miało Cię usprawiedliwić, jednak lepiej przyznać się wprost do siania fermentu, niż zasiewać kolejny. Chyba, że masz na to jakieś dowody to chętnie zobaczę.
Ps. Zielona herbata jest ok, ale wina może leżeć w tej kawie. Nadmiar kofeiny mógł odgrywać tutaj dużą rolę, więc na przyszłość do seansów polecam Cappuccino.
Pozdrawiam
Nastepnym razem wylicze wszystko od A do Z. Fermentu nie sieje,za duzo mam lat aby sie w to bawic. Nie mam zamiaru sie licytowac , udowadniac itp. Wiem co i gdzie widzialam. Koniec temetu.Pozdrawiam.