nie patrze na to czy jest czechoslowacki, radziecki czy jugoslowianski.
W przypadku tego dziela - amerykanskiego, norweskiego, wenezuelskiego, nieistotne - mielismy do czynienia ze slabym scenariuszem, glupawymi dialogami i malo przekonujaca gra wiekszosci aktorow.
Dlugimi momentami rzecz byla nieznosnie infantylna.
Jednoczesnie dostalismy dobre zdjecia, sprawny montaz i satysfakcjonujaca jakosc techniczna.
Ewidentnym minusem tej produkcji jest, poza nedznymi dialogami, wtornosc, plytkosc, banalnosc. Ten film w zasadzie nie ma nic nowego, oryginalnego do zaoferowania, bo tworcy za bardzo zapatrzyli sie w kino hollywoodzkie. Zamiast sprobowac powiedziec cos od siebie, zamiast zaproponowac cos nowego, tworcy kompletnie z tego przywileju zrezygnowali. Poziomu swoich amerykanskich mistrzow zas nie osiagneli.
Uczciwie - ten film zasluguje na solidne 4 na 10. Ale dam 5/10, bo mam dzis dobry humor. Sredni.
O, Naczelny Homoseksualista Filmwebu znowu trolluje? Ty naprawde jestes zabawnym pedalkiem, HRA, ale pewnie wielu juz ci to mowilo.
"W przypadku tego dziela [...] mielismy do czynienia ze slabym scenariuszem, glupawymi dialogami i malo przekonujaca gra wiekszosci aktorow.
Dlugimi momentami rzecz byla nieznosnie infantylna". --> dokladnie, najtrafnieszy komentarz. Trudno mi zrozumiec jak ten film mozna w ogole oceniac powyzej 4-5/10. Ode mnie 3/10.
W sumie rzeczywiscie przesadzilem z ta poczatkowa ocena 5/10. Jak sie tak nad tym zastanowic film w warstwie scenariusza jest naprawde bardzo slaby, a scenariusz to jednak rzecz bez watpienia najwazniejsza.
Nadal skomlisz, pedziowaty forumowiczu? Lubisz byc powszechnym posmiewiskiem, czy po prostu nie zdajesz sobie sprawy z tego jak jestes postrzegany? Na Filmwebie ludzie maja z ciebie polewke, ale najbardziej zabawny musi byc odbior twojej osoby w realu. Nie spotkalem jeszcze w tym serwisie czlowieka, ktory by sie tak ponizal.
HRA, jestes prymitywnym neonazista (patrz: twoje poglady polityczne) o homoseksualnej orientacji seksualnej, czlowiekiem powszechnie pogardzanym, ale wciaz szczekasz i pienisz sie w kazdym watku, w ktorym sie objawiasz. Ludzie mowia tu o tobie, ze jestes zdziwaczala ciotka, ale to jest dosc lagodne okreslenie na opisanie kogos az tak zdegenerowanego zarowno moralnie jak i intelektualnie. Powinienes sie wstydzic tego czym sie stales i cos mi sie wydaje, ze ty w glebi duszy sie tego naprawde wstydzisz. Lekko to ty w zyciu miec na pewno nie bedziesz.
HRA, czy umiesz filmwebowiczom racjonalnie wyjasnic czemu ciagle masz gejowskie skojarzenia? ;)
Po co dyskutujesz z tą tępą strzałą, ktory po pierwsze nie ma pojecia o kinie, a po drugie stworzyc jedno ubogie intelektualnie zdanie to szczyt jego mozliwosci...ten koles nawet nie zasluguje zeby sie z nim "pobawic" w przepychanki slowne...nie ta liga. Na takich pastuchow z tekstami "kozi bobku", szkoda "pociskow".