PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7700}

Mgła

The Fog
1980
6,5 12 tys. ocen
6,5 10 1 12245
6,3 24 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

3/10

ocenił(a) film na 2

świetny początek ale reszta jet przecietna ,no oczywiście fajny tytuł przyciąga,lecz całśc jest taka sobie,końcówka jest do dupy zrobiona

ocenił(a) film na 8
phil_anselmo

Przedstaw swoją wypowiedź bardziej konstruktywnie, bo jak wypowiadasz się tak jak teraz, to mogę wyłożyć ci mrowie kontrargumentów, na które odpowiesz beszczelnie i wyjdzie na to, że sprowokowałeś długą dyskusję.

ocenił(a) film na 2
Shiloh

daj spokój ,oglądałem ten film na dwójce chyba w 1992 roku , to mi sie podobał,teraz mi sie srednio pododał,mimo że ma fajny klimat,możnaby go zrobić lepiej,ale to tylko moja opinia
nie chce mi sie pisać o poszczególnych scenach, po co? jak ktoś sie ze mną zgadza to będzie wiedział o co biega

ocenił(a) film na 8
phil_anselmo

Według mnie jest tak:

a) 0-23 - forma tajemniczości i niesamowitości
b)od 24 - rozwiązanie zagadki i rozwinięcie
c) po 60 minutach - akcja się rozkręca
d)ostatnie kilkanaście minut - mistrzowstwo i niesamowity (podwójny finał)

Świetna gra aktorska (zwłaszcza Adrienne Barbeau), brak okreslonego głównego bohatera (co działa na korzyść filmu)

Poza tym nie zapominaj, że to klasyk i jak na tamte czasy wyszedł znakomicie. Według mnie jak bajbardziej przetrwał próbę czasu.

ocenił(a) film na 2
Shiloh

oczywiście sie z tobą zgadzam ,co tu napisałeś ,jest to klasyk podobał mi sie kiedyś ,teraz po prostujuż mnie tak nie rajcuje ,ale wolę to od teksańskiej masakry 1

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem