6,1 2,7 tys. ocen
6,1 10 1 2681
Miłość bez ustawki
powrót do forum filmu Miłość bez ustawki
ocenił(a) film na 6
Joker__

potwierdzam

ocenił(a) film na 3
Joker__

no i jakie wrażenia? Mnie osobiście ciekawi zdanie ludzi, którzy wiedzę o fanatykach czerpią tylko z TV i gazet a same nigdy nie miały z tym do czynienia

wiesniak84

Chcialabym wierzyc, ze dokument pokazuje faktyczna przemiane Krzysztofa i ze jest dokumentem o prawdziwej milosci...nie chce nikogo osadzac i zyczyc im tylko szczescia i sily, bo zwiazek do latwych nie nalezy..

sandra0107

Myślę, że możesz w to wierzyć. Rok temu osobiście poznałam Krzysia. Było to na pielgrzymce do Częstochowy. Opowiadał o swojej rodzinie i jestem pewna, że jego miłość jest prawdziwa..

Gabika

Gabika to ciesze sie bardzo, ze jest to prawda...czytalam gdzies komentarz, ze dokument po prostu jest ''zfabrykowany'' dlatego, zastanawialam sie ile jest w tym prawdy...mimo, ze nie rozumiem klimatow kibolskich, zreszta co tu rozumiec, nie dociera do mnie to kompletnie ze wzgledu na to czym jest..ale jak widac cuda wszedzie sie zdarzaja:)bo milosc i to milosc ktora dokonuje w czlowieku przemiany, jest cudem...stad tez pewnie kontrowersja filmu. Ja zycze tej parze jak najwiecej szczescia i wytrwalosci.

wiesniak84

Bardzo sympatyczna ta Mariolka! Nie wydaje mi się żeby dokument został ''zfabrykowany''. Może jestem naiwna,a może po prostu w to wierzę. Tak czy siak,życzę im jak najlepiej.

Joker__

Bardzo dobry film. Tematyka dość kontrowersyjna, dlatego pewnie i opinie będą bardzo skrajne. Szkoda, że nie można dodać oceny, bo z mojej strony zasługuje na dobrą dziewiątkę.

Joker__

Genialny film!

ikra_79_filmweb

bardzo dobry dokument...główna bohaterka wydaje się być bardzo sympatyczną osobą,mam nadzieję że im się ułoży...

ocenił(a) film na 7
Joker__

Właśnie!! Dlaczego więc nie można mu wystawić oceny?

Joker__

Poprawcie to. Film miał swoją premierę 29go czerwca.

ocenił(a) film na 8
Joker__

up! premiera była już, chcemy go ocenić.

Hanuleczka

Dokładnie..

dayofmylife

Oglądałem ostatnio i muszę przyznać, że mam mieszane uczucia. Zawsze gardziłem osobami pokroju Krzyska które poza mięśniami nie mają nic w głowie, jedynym celem jest debilna moim zdaniem walka barwy drużyny. Człowiek prosty, z wieloma wyrokami, tatuażami na twarzy więc dla wielu jest już skreślony. Ja myślę jednak, że człowiek pod wpływem miłości, drugiej osoby może się zmienić. Trzeba więc dać szansę człowiekowi bez względu na wszystko. Myślę, że Krzysiek da radę i zrobi to dla Marioli. Jeśli zaś chodzi o samą Mariolę to strasznie infantylna osoba no, ale nie ma ludzi idealnych. :)