bo obejrzałam tylko 15 minut filmu,więcej nie dałam rady. Dla kogo takie filmy w ogóle są tworzone? Ja rozumiem luźne , lekkie kino dla młodych ludzi też jest potrzebne ale to była porażka kompletna. Nie śmieszne, przesadzone i denerwujące. Kompletna bzdura. Mam nadzieje,że HBO nie będzie powtarzało tej katastrofy zbyt często.
początek mógł taki własnie się wydawać, później wszystko się rozkręciło. da się wytrzymać, choć film ogólnie nie był az taki bajerancki,
jak nie ogladales\as do konca tylko poczatkowe 15 minut czyli napiosy!!!!!!!......to na hu* sie wypowiadasz...jestes pojeba**\a!!!
wypowiadam sie bo po to jest forum - kazdy moze napisac jakikolwiek belkot mu do glowy przyjdzie - tak jak na przyklad ty.filmu widzialam na tyle duzo zeby stwierdzic,ze ten jest kiepski,nie wiem po co mialam tracic wiecej czasu na tego gniota.
btw bardzo madrze jest po czyjejs jednej wypowiedzi stwierdzac,ze jest pojebany.whatever.troche jadu dobrze robi na trawienie.
Dziwi mnie to, że gdy wchodze na fora to na połowie z nich pojawiają się wyzwiska bo komuś się coś podobało, lub nie - ktoś miał inne zdanie poporostu... Czy nie możecie zrozumieć, że każdy ma prawo do odmiennego zdania?!
Myślę, że po 15 minutach absolutnie nie można stwierdzić czy film jest dobry, fajny, głupi, ciakwy, czy jeszce inny... To może być jedynie minusem filmu, bo faktycznie niektóre na początku nie wciągają... Ale nie wiadomo jaki był później.. Obejrzyj więc do końca.. a potem wyraź swoją opinię co do niego.. To jest tak jak z książką - jest wiele takich które na początku nudzą i nie chce się ich czytać... ale często okazuje się potem, że jest to świetna książka.. POmyśl o tym...
Może źle się wcześniej wyraziłam - żeby było jasne : 15 minut które oglądałam pozwoliło mi stwierdzić,że ten film będzie gniotowaty.Nie oceniam całości tylko tą część którą obejrzałam - jest beznadziejna ;)
Naprawde bardzo rzadko zdarza mi się rezygnować z oglądania filmu w trakcie, nawet jeśli uważam,że jest zły.Tym razem tak zrobiłam i pomyślałam,że napisze na forum - w końcu to,że ktoś nie może obejrzeć filmu całego też jakoś o nim świadczy.Jak czytam forum filmwebowe przed obejrzeniem filmidła to chcę żeby były na nim różne opinie - nawet takie,że ktoś nie dał rady obejrzeć całości bo to daje jakieś wyobrażenie o tym jaki film może być.Troche zakręciłam ale mam nadzieje,że wiesz o co mi chodzi.
Jeśli będe miała znowu okazje obejrze cały, chociaż nie wielkie mam nadzieje,że mnie zaskoczy pozytywnie.
Dzisiaj obejrzałam film w całości.Może nie jest to najgorszy film jaki widziałam ale wciąż jest bardzo kiepski.