6,8 7,8 tys. ocen
6,8 10 1 7775
Miłość z przedszkola 2
powrót do forum filmu Miłość z przedszkola 2

Nie spodziewałem się szczerze powiem ! Żona włączyła na TVP ... i byłem pewien że obejrzymy
coś innego .... film w zawrotnym tempie wciągał i błędem było by zlekceważenie takiego
widowiska! Świetna rola główych aktorów , brawa dla Til Schweiger'a zarówno za pomysł jak i
wyśmienite wykonanie ! Oprócz świetnego humoru , oko można było można zawiesić na ....
pięknych Niemkach (to nie żart!) Polecam gorąco ... mocne 8/10 , nie mogę się doczekać kiedy
obejrzę część poprzednią :)

ocenił(a) film na 8
Adash

Ja dokładnie to samo :D. Przeglądając wczoraj program, stwierdziłem, że nie leci nic ciekawego w tv, a romansidła nie będę oglądał. Mimo to, po kilku minutach jak włączyłem ten film, nie mogłem się oderwac. Do tego 0 reklam, więc nic tylko oglądac. Nie widziałem pierwszej części, ale na pewnie obejrzę. Faktem jest, że to był najlepszy romantyczny film jaki w życiu widziałem. Amerykańskie romansidła (a co dopiero nasze...) się do tego nie umywają. Po prostu super film.

ocenił(a) film na 8
nihasa64

Także oglądałam wczoraj film i bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Nie sądziłam, że kiedyś będzie mi się dobrze oglądać niemiecki w filmie a tu w ogóle nie przeszkadzał. Mało tego parę razy parsknęłam prosto w ekran ze śmiechu co mi się rzadko zdarza przy tego typu produkcjach. Śliczne zakończenie i nasz polski akcent - Łeba i chyba Szczecin wspomniany:)
Do tego mega seksowny Til Schweiger, nic dodać nic ująć .

ocenił(a) film na 8
sesze

A ja w ogóle nie myślałem, że dobrze mi się będzie oglądało jakiekolwiek romansidło, a tu? Po prostu świetny i do tego europejski. Oprócz Tila, ta Nora to jakby rola była pisana pod nią. Nie no naprawdę.....do tej pory jestem pod wrażeniem, a fanem gatunku absolutnie nie jestem O_O.

ocenił(a) film na 7
Adash

do tego super soundtruck :)

użytkownik usunięty
Adash

Dosłownie co do kazdego słowa się z Tobą zgadzam,

Dziś oglądam jedynke.

ocenił(a) film na 4

Zrobiłam tak samo...druga część była na tyle fajna,że na drugi dzień obejrzałam pierwszą. Była trochę słabsza ale też zabawna ;)
I zgadzam się świetnie dobrane piosenki...bo ogólnie znane a nie niemieckie ;)

ocenił(a) film na 7
Adash

no to się pochwalę, mój szefu kupił mi zabawkę z tego filmu, tego zajączka co Till uszył :D
Mi pierwsza część się bardziej podobała, ale dwójkę też sobie cenię. A Till jest świetny :D

ocenił(a) film na 7
Adash

Myślę dokładnie to samo-film całkowicie trafił w moje gusta komediowe. Przede wszystkim był śmieszny. To właściwie pierwszy film, który mnie naprawdę rozśmieszył od czasu "Kac Vegas", który oglądałam dwa lata temu.