6,8 7,8 tys. ocen
6,8 10 1 7775
Miłość z przedszkola 2
powrót do forum filmu Miłość z przedszkola 2

jedynka była lekka, przyjemna, zabawna, a jednak wzruszająca, tutaj natomiast jest za dużo kłótni, za dużo żartów, które nie bawią (jak np. akcja z kupą Moritza, penis Ralfa, itd.) i film już nie ma tej samej lekkości jak jedynka. Bardzo za to podobała mi się końcówka i list Ludo do Anny. Jedynka dostała ode mnie 10/10, temu daję 6/10.

użytkownik usunięty
Binula

zgadzam sie! totalna przesada z tym "pakietem z Darmstadt"! mialo byc smieszne ale nie wyszlo ...

ocenił(a) film na 4

popieram. Najbardziej, moim skromnym zdaniem, irytujące były urywki z pierwszej części. Całkowicie będna w tym miejscu retrospekcja... Albo raczej coś, co miało na celu wydłużenie czasu trwania filmu. tylko po co?

ocenił(a) film na 7
Binula

Niektóre sceny (te z kłótniami) były dla mnie trochę zbyt długie, w pewnych momentach za mocno zaczęły górować nad elementami komediowymi.

Mimo wszystko miło było zobaczyć znowu Schweigera, Tschirner i Schweighofera raz jeszcze.

ocenił(a) film na 4
Binula

Również popieram, jest kilka fajnych motywów (Łeba? wow :P), Ludo świetnie wyglądał jako kobieta :D Jednak jedynka jest mistrzowska :P

Binula

aaaa gdzie widzieliscie film??????? nigdzie nie moge sciagnac