Moje serce bije po Indyjsku

Phir Bhi Dil Hai Hindustani
2000
7,4 1,1 tys. ocen
7,4 10 1 1124
Moje serce bije po Indyjsku
powrót do forum filmu Moje serce bije po Indyjsku

Dacie wiarę? Właśnie jestem świeżo po przeczytaniu biografii SRK autorstwa Anupamy Chopry: "Król bollywoodu SHAH RUKH KHAN". Własnym oczom nie wierzyłam czytając jaką ten film zrobił klapę. Nie wspomnę o załamaniu SHARUKHA na wieść o tym. Na szczęcie prawda i tak wyszła na jaw. Nie ma aktora równemu JEMU. A film w opini fanów bollywoodu jest bardzo dobry. Mnie się ogromnie podobał. Trochę komedii, trochę dramatu i romansu. To co pragniemy ujrzeć w naszych filmach. A SHAHRUK...? Chyba wszyscy wiemy. :)

ocenił(a) film na 10
Marguerite

nawet jeśli ten film zrobił klapę,to Shah Rukh miał przy sobie swoją najlepszą przyjaciółkę-Juhi Chawlę!!!!

ocenił(a) film na 7
Marguerite

nie mogę uwierzyć, że ten film zrobił klapę! mi osobiście bardzo podobało się to połączenie: typowe dla bollywood lekkir piosenki i romans (a jakże!) z, powiedzmy, ambitniejszym zacięciem. "PBDHH" przypomina mi trochę filmy Mani Ratnama.

użytkownik usunięty
Elinor

"PBDHH" jest dość ciekawym filmem... nie ma żadnego podobnego, a dlaczego zrobił klapę to nie wiem...
Wiecie, że Indyjska publiczność myśli troche inaczej, lub też "PBDHH" miało za dużą konkurencję jeżeli chodzi o hity wychodzące do kin w tym czasie...