Monachium

Munich
2005
7,4 59 tys. ocen
7,4 10 1 58619
7,2 32 krytyków
Monachium
powrót do forum filmu Monachium

Kupiłem dzisiaj "Monachium"(tamdaradam) w empiku(tamtaradam) za 25zł(tamtaradam)czyli taniej niż na filmwebie(tamtaradam).
Nie będe pisał ze film jest fantastyczny itp. w każdym bądz razie dałem mu 8/10.
Ale nie oto mi chodzi kiedyś byłem piratem i ściągałem masę filmów i robiłem z siebie niewieadomo jakiego krytyka.
No a teraz wzieło mnie na orginały i kurcze fajnie tak popatrzeć na moją kolekcje(mam 28 filmów z tych ważniejszych to Mroczny rycerz,trylogia tolkiena no i monachium).Jak wy myślicie?

MaTTi_OsTTi

nie dla wszystkich jest to plus. mi to osobiście wisi i powiewa, ponieważ i tak oglądam w oryginalnym języku (filmy amerykańskie i angielskie, inne rzadko mnie interesują) czyli tak jak są najczęściej ładowane do internetu

ocenił(a) film na 9
googaify

a jeśli chcesz sobie obejrzeć film ze znajomymi, którzy nie koniecznie znają angielski, to chyba takie coś się przydaje, nie?

ocenił(a) film na 8
jokerman

To nie zabrzmi zbyt dumnie ale ja mam 1 oryginał i 127 piratów. Tak jakoś wyszło... ;)

ocenił(a) film na 8
NabuchodonozorX

A ten orginał kosztował 9 zeta i leżał w metalowym koszu w Tesco co ? He, he, he.

ocenił(a) film na 9
NabuchodonozorX

a cóż to za film zasłużył u ciebie na to, żeby go kupić... jeśli można spytać ;p

ocenił(a) film na 8
MaTTi_OsTTi

dostałem od kolegi na urodziny ^^

jokerman

a ja przestałem ściagac bo to bez sensu. wchodze na neta i oglądam filmy online bez zasmiecania sobie dysku.

jokerman

Też bym chciał sobie kupować filmy i mieć kolekcje a nie ściągać ale niestety nie stać mnie na to ,bo moi rodzice zarabiają bardzo mało tak ze ledwo mają mi dać jak wychodzę z kumplami więc czasem trzeba niektórych zrozumieć.

jokerman

Ściąganie filmów i muzyki na własny użytek jest legalne!! Wbić sobie to do głowy i nie wyzywać uczciwych ludzi od złodziei.