Monachium

Munich
2005
7,4 59 tys. ocen
7,4 10 1 58619
7,2 32 krytyków
Monachium
powrót do forum filmu Monachium

Dzis mialem okazje zapoznac sie z tak przezemnei wyczekiwanym wydaniem DVD filmu Monachium (nomen omen moim skromnym zdaniem jedengo z najleszych filmow zeszlego roku)......i tak jak napisalem w tytule 3K.....
zaczynajac od tandetnego plastikowego pudelka z przymala okladka, przez jedne tylko dodatek, jedna sciezke dziwkowa-English 5.1 (a gdzie lektor ????? ja nieuzywam ale juz np. moi rodzice nieogladaja filmow z napisami...a jestem przekonany ze technologia DVD pozwala na umieszczenie 2 sciezki :))..................wielka szkoda, genialny wrecz film potraktowany jak szmirowaty film akcji klasy B z dolaczany do gazety.....lipa ITI

użytkownik usunięty
lukdos

Cóż,co do pudełka to się zgodzę,rzeczywiście jesy plastikowe(co mi nie przeszkadza.Ja mam okładkę dobrze "skrojoną" do pudełka.Nie jest za mała,ani za duża.Co do ścieżki tylko angielskiej-chwała bogu!!!!Ostatnio filmy Spielberga na dvd były wydawane do wyboru z dubbingiem(Terminal,Złap mnie,jęsli potrafisz).Co do reszty,co całaEuropa nie ma dodatków.

ocenił(a) film na 9

tak jak napisalem.....ja niekorzystamz opcji lektora..natromiast uwazam ze technologia DVD pozwala na umieszczenei takowego na plycie.....i powinien zostac umieszczony dla ludzi ktorzy nielubai czyatc napisow...tyle.