PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7874}
7,3 125 tys. ocen
7,3 10 1 124688
7,4 41 krytyków
Moulin Rouge!
powrót do forum filmu Moulin Rouge!

mam wszystkie piosenk z filmu w wersji filmowej i orginalne =) film jest swietny potrafie ogladac go calymi dniami a nie lubie miusikali a ten fil poprostu jest zabujczy i jeszcze Nicole Kidman Rola prosto dla niej ...=)

ocenił(a) film na 9
wisnia19881

co do tych piosenek, byla by taka mozliwosc zebys mi je przeslala na maila?? bylbym bardzo wdzieczny :) Moj mail: psycoma@o2.pl Z gory dziekuje:)

wisnia19881

Ja wczoraj dorwałem wszystkie :) Świetna muzyka!

ocenił(a) film na 10
Daiken

heh piosenki sa swietne jak sie ogladnie film bo tak to sie raczej nie wkrecaja na e-maila sproboje ci przeslac jak mi pojdzie bo nieraz mam problemy z poczta ;)

ocenił(a) film na 10
wisnia19881

Jesli chcesz te piosenki to mge ci przez skypa przeslac jesli masz bo w poczcie nie moge zaladowac ...sory ale jak chcesz te piosenki to jedyny sposob to skype ....

ocenił(a) film na 10
wisnia19881

najwspanialsza z piosenek jest Roxanne....normalnie lepsza niz orginał....szok!
A takze Show must go on i all you need is love!
Ale roxanne wymiata!

ocenił(a) film na 9
wisnia19881

no bardzo bym chcial ten album, ale niestety nie mam skypa :( Bede musial sobie go zalatwic w inny sposob... ale dzieki...

ocenił(a) film na 10
wisnia19881

mnie sie podoba piosenka ''your song'' sliczna jest i jeszcze jak on spiewa nom i piosenka dla kochanQw ''come what may'' ale roxsanne tez jest fajne nie nom wszystkie so swietne jak sie film ogladnie ale te 2 sa moje ulubione =)

ocenił(a) film na 9
wisnia19881

Zgadzam sie!Fantastyczne,kto raz usłyszał te piosenki zapamieta je na długo:)
' Come What May"
"Your song" <3
"Elephant medley"
i tango:)) naprawde Polecam wszystkim tym,którzy nie mieli jeszcze okazji oglądnąc tego fantastycznego i przsłuchac rownie przepięknego soundtracku:)