mam wszystkie piosenk z filmu w wersji filmowej i orginalne =) film jest swietny potrafie ogladac go calymi dniami a nie lubie miusikali a ten fil poprostu jest zabujczy i jeszcze Nicole Kidman Rola prosto dla niej ...=)
co do tych piosenek, byla by taka mozliwosc zebys mi je przeslala na maila?? bylbym bardzo wdzieczny :) Moj mail: psycoma@o2.pl Z gory dziekuje:)
heh piosenki sa swietne jak sie ogladnie film bo tak to sie raczej nie wkrecaja na e-maila sproboje ci przeslac jak mi pojdzie bo nieraz mam problemy z poczta ;)
Jesli chcesz te piosenki to mge ci przez skypa przeslac jesli masz bo w poczcie nie moge zaladowac ...sory ale jak chcesz te piosenki to jedyny sposob to skype ....
najwspanialsza z piosenek jest Roxanne....normalnie lepsza niz orginał....szok!
A takze Show must go on i all you need is love!
Ale roxanne wymiata!
no bardzo bym chcial ten album, ale niestety nie mam skypa :( Bede musial sobie go zalatwic w inny sposob... ale dzieki...
mnie sie podoba piosenka ''your song'' sliczna jest i jeszcze jak on spiewa nom i piosenka dla kochanQw ''come what may'' ale roxsanne tez jest fajne nie nom wszystkie so swietne jak sie film ogladnie ale te 2 sa moje ulubione =)