Film żenujący i nudny. Zupełnie nie odpowiada mi taka rozrywka, humor. Nie wiem kto nazwał to przebojem lata, ale takim filmom mówie zdecydowane NIE.
Wlasnie takich filmow jak ten powinno byc wiecej bo ma to co znajduje sie w dobrej komedii sensacyjnej wiec jak najbardziej TAK.
Zupełnie się zgadzam z Jarkiem - film nudny jak flaki z olejem, zupełnie nie śmieszny, zdjęcia jak w trzeciorzędnym filmiku reklamowym albo wideoklipie. Wyłącznie dla bezkrytycznych miłośników Angeliny i Brada, do których sie niestety nie zaliczam. Strata czasu.
Siemanko :)) Brad Pitt jest jednym z moich ulubionych aktorów,Angelina jest zajebista itd... ale ten film jest absolutnie NIE DLA MNIE.Poważnie, obejżałem go tylko dla tego żeby zaliczyć następny film z Pittem ale tak poza tym to czekałem kiedy się skończy.Już kiedy oglądałem trailer wiedziałem że mi się nie spodoba.Z filmów tego typu najbardziej podoba mi się "Prawdziwe Kłamstwa" i jak DLA MNIE "Mr.& Mrs.Smith"nie ma najmniejszego polotu jeśli chodzi o zajebistą dawkę chumoru i klimat tego filmu."Pan i Pani Smith" kojażyło mi się raczej z jednym z najgorszych seriali telewizyjnych "VIP" :)))Ale to tylko moja opinia, jeśli się komuś podoba to spoko ale DLA MNIE to jedna największych klap tego roku.POZDRAWIAM