6,7 430 tys. ocen
6,7 10 1 429733
5,6 43 krytyków
Mr. & Mrs. Smith
powrót do forum filmu Mr. & Mrs. Smith

żenada

ocenił(a) film na 3

Film żenujący i nudny. Zupełnie nie odpowiada mi taka rozrywka, humor. Nie wiem kto nazwał to przebojem lata, ale takim filmom mówie zdecydowane NIE.

ocenił(a) film na 8
Jarek_W_

Wlasnie takich filmow jak ten powinno byc wiecej bo ma to co znajduje sie w dobrej komedii sensacyjnej wiec jak najbardziej TAK.

ocenił(a) film na 3
Jarek_W_

Ja się zgadzam z Jarkiem. Film jest nudny i ani trochę śmieszny.

ocenił(a) film na 2
Jarek_W_

Zupełnie się zgadzam z Jarkiem - film nudny jak flaki z olejem, zupełnie nie śmieszny, zdjęcia jak w trzeciorzędnym filmiku reklamowym albo wideoklipie. Wyłącznie dla bezkrytycznych miłośników Angeliny i Brada, do których sie niestety nie zaliczam. Strata czasu.

ocenił(a) film na 2
Jarek_W_

Siemanko :)) Brad Pitt jest jednym z moich ulubionych aktorów,Angelina jest zajebista itd... ale ten film jest absolutnie NIE DLA MNIE.Poważnie, obejżałem go tylko dla tego żeby zaliczyć następny film z Pittem ale tak poza tym to czekałem kiedy się skończy.Już kiedy oglądałem trailer wiedziałem że mi się nie spodoba.Z filmów tego typu najbardziej podoba mi się "Prawdziwe Kłamstwa" i jak DLA MNIE "Mr.& Mrs.Smith"nie ma najmniejszego polotu jeśli chodzi o zajebistą dawkę chumoru i klimat tego filmu."Pan i Pani Smith" kojażyło mi się raczej z jednym z najgorszych seriali telewizyjnych "VIP" :)))Ale to tylko moja opinia, jeśli się komuś podoba to spoko ale DLA MNIE to jedna największych klap tego roku.POZDRAWIAM

Mr_Hell

Mnie sie filmik bardzo podobal.. Swietnie wywazona akcja powoduje ze filmik sie nie dluzy a zlosliwe dialogi znakomicie dodaja humoru. Film z przymrozeniem oka i jako taki sprawdza sie swietnie - mi wlasnie takich filmow brakuje