6,7 430 tys. ocen
6,7 10 1 429741
5,6 43 krytyków
Mr. & Mrs. Smith
powrót do forum filmu Mr. & Mrs. Smith

RATUNKU !!!!!!

ocenił(a) film na 2

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
obejezałem to. I od nadmiaru kiczu oszalałem....

użytkownik usunięty
2222

Musiałeś oczaleć, bo piszesz takie głupoty! Zgadzam się, że film nie jest rewelacyjny ale nie że to kicz. Daję mu 8/10. A aktorzy są genialni i nikt mi nie wmówi że są źle dobrani.

ocenił(a) film na 5
2222

:))))))))))))))))

Współczuję. :) I szaleństwa i wrażeń. :)))

2222

Pitt nie ma jeszcze dość hajsu że gra w takich gównach?? No, na niego nei dam powiedzieć złego słowa, Fightclub to mój ulubiony film, ale Jolie w NICZYM specjalnym nie grała. A ten film to kolejny 'głupiutki film dla głupiutkich ludzi', którego zakończenie będziesz znał po 10 minutach, jeśli masz IQ nieco większe od ameby.

2222

Myślcie sobie o mnie co chcecie, ale mi film się podobał ;)

Arleen

dużo strzelania, dużo biegania, duzo wybuchów, czyli Mission Impossible + mocno rozbudowany wątek romansowy. dla wielbicieli gatunku. ja osobiście podczas ostatniej akcji poszłam sobie zrobić herbatę, bo nie da się zaprzeczyć - dłużyzna (a zastrzegam, że i tak jestem bardzo cierpliwym kinomanem i każdemu filmowi daję szansę ;)

ocenił(a) film na 10
anews

Ten Film Był czadowy:)
to Nie jest Missiom Impossible Ani żaden film akcji
zrozumcie ludzie że to jest komedia i to Jak Najbardziej tafiona
jak chcesz ogladać film akcji to poprostu tego nie ogladaj
tego filmu tylko idź na batmana
film był świetny i o to tu chodziło to żadne "gnioty":|
film był bardzo stylowy i śmieszny a nie żałosny 10/10

2222

Żałosny film, wyjątkowy kicz zasługujący na kilka Złotych Malin. Momentami przyjemnie się ogląda, ale ogólne wrażenie jest fatalne. Bardzo słaby film. I możecie na mnie uderzać, bronić filmu, ale zastanówcie się czy przypadkiem nie mam racji??

ocenił(a) film na 8
ct23

Powiem krótko - Niemasz racji

ocenił(a) film na 9
2222

Mi sie film podobal, taki 'easy watching'. Po prostu fajny. Ale pod koniec trochę nudny... Ale 9/10;)

ocenił(a) film na 9
Jeremy_Clarkson

Tak,wiemy ,że oszalałaś-widać p otwoim komentarzu:)
Jeśli oczekiwałaś Dramatu, to się rozczarowałaś mi się film podobał i tyle.

ocenił(a) film na 5
2222

Gratuluje wszystkim, którzy dali temu "filmikowi" większą ocenę niż 6 (ja dałem 5). Toż to prawie arcydzieło jest, 9/10...
...proszę was, nie obnażajcie własnej inteligencji, tudzież wyczucia dobrego filmowego smaku, czy estetyki wypisujać takie wypowiedzi. Nie stawiajcie ocen pod wpływem emocji, "bo mi się podobało" jest kiepskim argumentem...tak właściwie to nie jest żadnym argumentem i filmu nie można tak oceniać! Nie znaczy to, że nie może się on podobać...jako zupełnie subiektywne uczucie. Przeanalizujcie wszystkie aspekty filmu i wystawcie sprawiedliwą ocenę...i tu również należy wspomnieć, że samo aktorstwo nie wystarczy ("A aktorzy są genialni..."). Ci aktorzy dlatego są "genialni" bo każda ich rola jest niewymagajaca, nie wspominając o tym, że do siebie podbna, a do tego ładnie wyglądają na ekranie i tyle ich geniuszu! Rozumiem, że nie wszyscy na FilmWeb-ie muszą się znać na kinematografii i nie chcą się zmuszać do wysiłku intelektualnego podczas oglądania danej produkcji...ale oceny są ocenami!!!

ocenił(a) film na 6
2222

Powiem jedno widziałem gorsze ,a ten mozna obejzec

2222

to był film z serii zabili go uciekł miliony wystzelonych kul i jakos żadna nie trafia tych co powinna :) ale i tak myslałam że będzie gorszy :)

2222

hahahaha! bo to jest komedia dla calej rodzinki, a nie obraz do przemyslen. I jesli ktos chce sie zabawic, to parka grajacych w nim aktorow na pewno to ulatwi. Sa po prostu zabawni.

2222

film byl momentami niezle zryty, ale się usmiałam przynajmniej:D
i popieram kogos tam kto powiedzial ze lepiej tej pary dobrac sie nie dało:D
ogólnie dobry film;)

ocenił(a) film na 8
BasIx

Daicje spokoj ludzie, ten film jest obrazem wyjatkowo rozrywkowym,bez ambicji zostania wiekopomnym dzielem w historii kinematografii wiec nie wiem o co te pretensje? Podejdzcie do tematu na luzie, bez specjalnych oczekiwan i nie zadawaicje sobie pytan o ses tego wielopomnego dziala a na pewno milo spedzicie przy nim czas! Brawurowa komedia akcji, przy okazji nie głupia ale nie nafaszerowana jakas ,,podskorna" trescia- takie rzeczy lubie! :)
Ocena 8/10 tzn. dobry film rozrywkowy