Jak podaje serwis BatCave : "Filmy wytwórni Warner Bros. nie mają w Polsce łatwego losu. Wczoraj Warner Bros. Poland poinformowało, że najnowszy film Braci Wachowskich "Speed Racer" zamiast 9 maja, wejdzie na ekranylskich kin miesiąc później, czyli 6 czerwca.
Niestety podobny los spotkał i tak już opóźnionego w stosunku do amerykańskiej premiery "The Dark Knight". Film Christophera Nolana został przesunięty na 26 września."
Miejmy tylko nadzieję, że aprylisowy żart Jokera ;(
Joker raczej nie ma czasu znęcania się nad Polakami tylko raczej ludzie z BatCave'a :) Co do tej premiery to mam wielką nadzieję, że to nie jest prawda.
tez tak mysle.Rok temu zrobili sobie jaja na stronie spidermana odnosnie fabuly spidermana 3 i wtedy tez wszyscy na forum krzyczeli BUUUU bo nikt nie byl zadowolony a okazalo sie ze to prima aprilis i po sprawie:)to napewno dżołk:) dla niektorych widze ze to kiling dżołk:D
Gdyby to była prawda to nie czekał bym na premiere w Polsce tylko Pobrał se wersje Divix albo coś w HD bo założę się, że taka wersja była by już w necie :/
No i jednak aprilisowy żart...
BatCave zamieściło sprostowanie... :p
Widzę, że nie tylko ja dałem się nabrać...