Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 552017
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Jak podaje serwis BatCave : "Filmy wytwórni Warner Bros. nie mają w Polsce łatwego losu. Wczoraj Warner Bros. Poland poinformowało, że najnowszy film Braci Wachowskich "Speed Racer" zamiast 9 maja, wejdzie na ekranylskich kin miesiąc później, czyli 6 czerwca.

Niestety podobny los spotkał i tak już opóźnionego w stosunku do amerykańskiej premiery "The Dark Knight". Film Christophera Nolana został przesunięty na 26 września."

Miejmy tylko nadzieję, że aprylisowy żart Jokera ;(

ocenił(a) film na 8
Jake_Smile

Joker raczej nie ma czasu znęcania się nad Polakami tylko raczej ludzie z BatCave'a :) Co do tej premiery to mam wielką nadzieję, że to nie jest prawda.

ocenił(a) film na 10
Ultor

Ludzie to są jaja....Co wy tacy naiwni...

ocenił(a) film na 10
RiDeR882

tez tak mysle.Rok temu zrobili sobie jaja na stronie spidermana odnosnie fabuly spidermana 3 i wtedy tez wszyscy na forum krzyczeli BUUUU bo nikt nie byl zadowolony a okazalo sie ze to prima aprilis i po sprawie:)to napewno dżołk:) dla niektorych widze ze to kiling dżołk:D

ocenił(a) film na 9
Jake_Smile

Gdyby to była prawda to nie czekał bym na premiere w Polsce tylko Pobrał se wersje Divix albo coś w HD bo założę się, że taka wersja była by już w necie :/

Jake_Smile

No i jednak aprilisowy żart...
BatCave zamieściło sprostowanie... :p

Widzę, że nie tylko ja dałem się nabrać...

Jake_Smile

http://www.batcave.stopklatka.pl/index.php?subaction=showcomments&id=1207048456& archive=&start_from=&ucat=7&