W latach 90-tych Hopkins, miniona dekada Ledger. Wg. mnie to nie jest normalne i świadczy o jakiś zaburzeniach psychicznych.
Psychole są w pewien dziwaczny sposób intrygujący i ciekawi, fascynacja czarnymi charakterami istnieje od zawsze i zawsze publiczność bardziej interesowała się "tym złym". Nie jest to wcale dziwne. Mnie osobiście powaliła kreacja Ledgera, bardzo podobała mi się ta postać i jak widać nie tylko mi ;]
Ciekawe dlaczego zablokowali twój wpis, pewnie znowu jakiś szczeniacki wyskok? Mógłbym cię zjechać argumentami, ale cóż - szkoda mojego czasu. Nie dziw się, że nie odpisuję - najlepszą reakcją na idiotyzm jest milczenie.
Nie to jest oznaka tego że nie masz już nic ciekawego do napisania wdałeś się ze mną w dyskusję, twoje wpisy zostały również zablokowane więc....jesteś po prostu żałosny.
Dlaczego?
Po prostu skuliłeś ogonek i wróciłeś do mamusi possać cyca, po tym jak cię zjechałem.
Uuuu....prawda boli?
Hahaha, chłopaczku, naprawdę myślisz że nie mam nic do roboty niż odpisywanie na żałosne posty jakiegoś frajera, którego poziom rozmowy nie wychodzi poza przedszkole? Myślałem że to Siber jest trollem - ale on po prostu robi sobie z ciebie jaja, jeździ po tobie a ty nawet tego nie zauważasz. Aha, ty mnie zjechałeś? Zjechał to cię chyba stary dzisiaj wieczorem, że wypisujesz takie pierdoły.
oj tak tak, zniżam się do twojego poziomu bo to jedyne miejsce skąd coś do ciebie dociera
Napisz gdzie kończy się normalność a zaczyna szaleństwo.
Ludzie fascynowali się i będę się fascynować innymi ludźmi wymyślonymi czy nie, nie wszyscy ubóstwiają psycholi niektórych intrygują postacie historyczne które zmieniły w pewien sposób świat inni z kolei interesują się ludźmi którzy wykonują dzieła artystyczne itp.itd.
Skoro swoje zdanie wyrabiasz na podstawie tematów założonych na tym filmie to się nie dziw że większość z nich jest zafascynowana tą postacią, większa część ludzi którzy dyskutują na tych tematach to osoby które są fanami Batmana lub takie którym spodobał się ten film.
".pewnie przez twój tunel przejechało wiele pociągów, skoro zacząłeś\łaś zastępować mamusię." Doceń dziecko fakt że poświęcam ci więcej czasu niż twoja matka kiedykolwiek. Zawsze przecież leżała wtedy gdzieś pod mostem z butelką po wódzie.
A tak na poważnie, kiedy skończyłeś się kompromitować - stara cię nie kocha, tylko cię w chu*a robi.
Kończę tą dyskusję, dodam tylko że w realu dostałbyś ode mnie w pysk. Co za młodzież się zrobiła, trzynastolatek tak podskakuje w necie a naprawdę to by się zesrał w gacie , "skulił ogonek" i poszedł.
Ojjj już sobie idziesz?
Skulasz ogon i do tego zgłaszasz nadużycie?
Och...ależ mi przykro, nie możesz przyjąć ciosu jak mężczyzna tylko uciekasz, przecież to ty się miałeś " pobawić z dzieciakiem " kapusiu.
Sam chciałeś się sprawdzić, zostałeś zjechany zresztą tak samo jak kilku użytkowników którzy do mnie cwaniakowali( chyba zacznę was sobie w jakiś sposób odznaczać ).
Dasz mi po pysku?
Och Ach...naprawdę?
Kolejny który chce się bić?
I kto tu cwaniakuje?
Wpadaj kiedy tylko chcesz, zapraszam w moje skromne progi....mieszkam w Jedlinie Zdrój, kiedy już dojedziesz to daj znać.
"nie możesz przyjąć ciosu jak mężczyzna"
Jesteś cholernie sztywny, wyluzuj trochę bo to jest tylko forum. Zresztą, nie będę słuchać pierdół o męskości od trzynastolatka waligruchy.
"przecież to ty się miałeś " pobawić z dzieciakiem ""
Nie mam czasu, widzisz - dorośli mają swoje sprawy.
"kilku użytkowników którzy do mnie cwaniakowali"
To ty cwaniakowałeś to wszystkich, baranie. Wyzywanie rodziców jak jakiś przygłup z ADHD gdy ktoś ma inne poglądy od ciebie nie wróży dobrze dalszej rozmowie. Kiedyś tak podskoczysz do starszego, dostaniesz po pysku , popłaczesz sobie i tak się skończy.
"Och Ach...naprawdę?"
Nie ma jak kozaczenie w necie. Jesteś kozakiem w necie, Dupą w świecie.
"Jedlinie Zdrój," No super, ja mieszkam w Koszalinie, 300 km od ciebie. I co to zmieni? Mówię ze dostałbyś ode mnie w pysk w realu, a nie mam ochoty jeździć po Polsce w poszukiwaniu jakiś trolli internetowych.
Może to będzie dla ciebie wstrząs , ale większość użytkowników tego forum robi sobie z ciebie jaja. Połowa cię zjechała, a druga polowa zrobiła z ciebie idiotę, ktorym jesteś. To tyle w temacie.
"Wpadaj kiedy tylko chcesz"
Pewnie, wakacje spędzam w Poznaniu , jedź na jeżyce. Proszę bardzo
To ty chcesz się bić, więc przyjeżdżaj wdeptam cię w ziemię jak robala.
No co jest?!Nawet podałem ci miejscowość gdzie mieszkam a widzisz kto kozaczy, ten kozaczy to ty mi się odgrażasz pięściami po tym kiedy wymieszałem cię z błotem.
Do pracy?
Przecież przed chwilą miałeś trochę wolnego czasu.
No już, napisz coś jeszcze nie mogę się doczekać żeby przeczytać kolejny desperacki post, śmieją się ze mnie - co jest, siedzisz w głowie każdego użytkownika FW?
Skończy się na tym embrionie, że zamkniesz swój śmierdzący pysk i pójdziesz się wypłakać w podusię.
Ajjj...boli, prawda?
To się nazywa " prawda ".
"Może to będzie dla ciebie wstrząs , ale większość użytkowników tego forum robi sobie z ciebie jaja. Połowa cię zjechała, a druga polowa zrobiła z ciebie idiotę, ktorym jesteś. To tyle w temacie." - wszyscy ci użytkownicy, zostali zryci i już nawet odchodzili z tematów na których się pojawiałem.
Pfu pluję na takie upośledzone istoty jak ty.
Inteligencją to ty nie grzeszysz.
"wdeptam cię w ziemię jak robala." Taak, chciałbym zobaczyć jak kozaczy do mnie trzynastolatek, byłoby ciekawie.
"Do pracy?" Uczmy się czytania ze zrozumieniem.
"co jest, siedzisz w głowie każdego użytkownika FW?" Nie trzeba siedzieć w głowie użytkowników FW żeby przeczytać ich wypowiedzi, z których jednoznacznie wynika , że jesteś idiotą.
"Skończy się na tym embrionie, że zamkniesz swój śmierdzący pysk i pójdziesz się wypłakać w podusię" Typowa agresywna reakcja, gdy nie ma się nic do powiedzenia.
"Ajjj...boli, prawda?" Tak, bolą mnie oczy na widok tak chamskich odzywek dzieciaków .
"Pfu pluję na takie upośledzone istoty jak ty." Najpierw mi wyjaśnij, dlaczego jesteś taki agresywny. Wtedy wyskoczę z argumentami. Narazie dyskusja obraca się wokół tekstów takich jak "Jesteś głupi" "Sam jesteś głupi " "Gardzę tobą" "Pluję na ciebie" "Hahahah" "BUAHHHAHA ale cię zjechałem" , i tak dalej i tak dalej
"wszyscy ci użytkownicy, zostali zryci i już nawet odchodzili z tematów na których się pojawiałem. "
To, że ktoś olewa idiotę nie znaczy że się go boi. Bo widzisz, twoje posty są tak żałosne, tak wręcz ociekają mizerią intelektualną i pseudo kozaczeniem , że typowa reakcja na widok czegoś takiego , to "O boże" - a jak już wspominałem, najlepszą ripostą na debilizm jest milczenie. Mogę ci nawet podać jakiś banalny przykład, który dojdzie MOŻE do twojego tępego łba - Gdy ktoś omija gówno, nie znaczy że jest takim cieniasem i nie może przy nim wytrwać, tylko po prostu nie ma ochoty na czucie takiego zapachu. Identycznie jest w twoim przypadku
To będzie już mój ostatni komentarz w tym temacie, żałuję ze w ogóle wdałem się w dyskusję z kretynem.
I przestań już szczekać bo pobudzisz sąsiadów!
Co do pracy, to leć leć bo ci latarnię zajmą!
"Co do pracy, to leć leć bo ci latarnię zajmą!" Nie wiem skąd znasz się na takich profesjach, czyżby doświadczenie przejęte po mamusi?
"I przestań już szczekać " - Co, mamuśka tak do ciebie mówi jak prosisz o jedzenie? nigga please
O widzę że murzyńskich zwrotów nauczyłeś się od swoich czarnych " kolegów ".
I po co, po co takie odwracanie moich tekstów przeciwko mi?Nawet ci to nie wychodzi, wymyśl coś....
Zwrot mojej wypowiedzi jest kierowany do ciebie, murzyńska kurtyzano, widzę że dalej jest to dla ciebie zbyt trudne do zrozumienia.
Wszechświat i głupota ludzka nie mają granic, choć co do tego pierwszego nie jestem pewien - A. Einstein
..."Nie ma większej radości dla głupiego, jak znaleźć głupszego od siebie." - A. Fredro (o ile się nie mylę.)
Nawet nie masz pojęcia jak bardzo mnie uszczęśliwiłeś.
"Nie dyskutuj z głupim bo cię zniży do swojego poziomu i pokona swoim doświadczeniem". I to ty jesteś głupcem w tej rozmowie, sam zresztą to przyznałeś
jeżeli chodzi o mnie, to nie rozpływam się nad cechami Jokera. dla mnie jest on wręcz przerażający. i to jest chyba jego niepowtarzalność. choć wolę w roli Jokera Heatha Ledgera, ponieważ w pełni ukazał to szaleństwo, choć Nicholson też nie był taki zły.