Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 552017
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Bardziej uogólniłem temat, bo tamten ma już limit wypowiedzi...

HALA ESPANA
HALA MADRID
HALA TORRES

i HALA RAUL!

Sawyer

EL CAPITANO CASILLIAS :D
EL CAPITANO RAUL !!!
!!! ESPANA CAMPEONES !!!
!!! HALA REAL MADRID !!!

P.S. Za Realem od 2002 roku :D

ocenił(a) film na 10
BradMan

za BARCELONA od 96 roku:P / VISCA EL BARCA/ BARCA PARA SIEMPRE!!!! :P

BradMan

Hahaha a Sammy załozył temat i go zakonczył :D Jak on juz cos zacznie robic to musi to skonczyc :D Hehehe :D troche szkoda ze juz tamten temat sie skonczył ale ten zaczynamy bardzo optymistycznie i co ciekawe nie na temat TDK

BradMan

Ja od 5 roku życia...

ALe nie warto porównywac, bo liczy się serce...

To teraz spełniły się dwa ostatnie życzenia:

Real Mistrzem Hiszpanii (HALA!)

Hiszpania Mistrzem Europy (VIVA!)

A trzecie...

Obejrzec TDK!

Czyli... w sumie wszystkie 3 się spełnią ;D

Sawyer

Ja bym użyła viva Espana, viva Madrid, viva Torres

olciaxp

Ja za Barceloną ;)

olciaxp

od 1996 do 2002 byłem za Juventusem :D Hehehehe ale poszłem za Zidanem i tak do dzis kibicuje KRÓLEWSKIM !!!

BradMan

W tym sezonie barca nie istniała :D 7 maj 2008 super data :D
4:1 na Santiago Bernabeu :D Kozacko :D

BradMan

Oj tak! :D

ALe wiecie... Ja jestem przeciwnikiem wrogości kibiców - nie lubię Barcy, cieszę się kiedy Real ich pierze, boli mnie jeśli przegrywa, ale z kibicami się nie kłócę - to moja zasada.

Jedno serce, jedno bicie - Real Madryt ponad życie.

Sammy - ale na EURO i tak wszyscy byliśmy za Hiszpanią ;)

ocenił(a) film na 10
BradMan

Dobra to tera ja panowie ;)
Jestem maniakiem piłki nożnej- od zarania dziejów interesowała mnie serie A i od zarania dziejów kibicuje Interowi Mediolan ;)

na tych mistrzostwach kibicowałem Hiszpanii i Holandii i jest very happy.
a i temat nam się skończył panowie skończył, ale widze możemy w nowym wątku kontynuować ;D

ocenił(a) film na 10
BradMan

no bywa, ale w kiepskiej formie powalczyla w polfinale LM:P a super data to 20.XI.2005 przypomnij sobie:P...

Sawyer

Ale moim ulubionym klubem jest Liverpool - może dlatego że wcześniej grał tam Dudek, a teraz jest w Realu. Ale i tak Liverpool na zawsze w moim sercu...

ocenił(a) film na 7
olciaxp

kur... ja tez zalozylem , nie zauwazając
a wracając to - A - Smith wychwalal ponoc takze Star wars 1
B- wole Barcelone
C- warte sciagania jest ten GK???

olciaxp

No ja miałem praktycznie takie same zyczenia jak ty Sawyer :D

Hehehe chciałbym widziec mine gieferga czy jakmutam jak zobaczy co my tu wyrabiamy :D

Sawyer

Fakt ten sezon Barca miała kiepski

ocenił(a) film na 10
olciaxp

moze ten watek zamienimy w bardzo luzny a ten shamara bardziej o filmie?:P

Sammy_Jankis

Niech będzie ;)

olciaxp

eee tam było mineło :D odkupilismy sie za to 3:0 z nawiązką :D
a no i mozna dodac takze 23 grudzien 2007 :D

no nigdy bym nie powiedział ze z taka gra mozna do połfinalu LM dojsc no ale ui takie rzeczy sie zdarzają :D a to co ronaldinho z siebie zrobił to lekka zenada jest :D

Pozdro

ocenił(a) film na 7
BradMan

a co zrobił Bobrinio??? jestem nie w temacie... pije , pali ? wciąga?

ocenił(a) film na 10
shamar

i bzyka po imprezach:P

ocenił(a) film na 10
BradMan

z taka gra, ze wielki mistrz man utd sie niezle napocil...o r10 barca chce juz chyba zapomniec, e2 tez pod forma ale przyszedl najlepszy prawy obronca swiata do barcy i nowy pep guardiola bo ryjek sie wypalil, pogadamy po nastepnym gran derbi:p bo real wielkiej pilki tez nie gra;p

BradMan

Prawda jest taka, że w przyszłym sezonie mamy La Lige i LM... Ale wiesz Sammy - dla pocieszenia Copa del Rey dla was xD

A tak serio - zobaczy się w trakcie sezonu.

Sawyer

BTW. Najlepszy prawy defensor świata, to Ramos :P I dobrze o tym wiesz, bo Barca próbowała go kupic przed nami, ale się nie udało i Sergio bryluje w białej koszulce na codzień :P

ocenił(a) film na 10
Sawyer

nie nie wiem bo to co wyczynia czasem ramos wola o pomste do nieba patrz dzisiejszy blad na poczatku meczu, ktory prawie klose wykorzystal...gra hiszpani to w duzej mierze xavi i iniesta, a najlepszym prawym obronca swiata jest dani alves:P

Sawyer

Dlatego kocham Liverpool

ocenił(a) film na 10
olciaxp

Dobra to ja was jeszcze bardziej podziele bo z ligi hiszpańskiej uwielbiam od dawna Atletico Madryt ;d

FvJ

Atletico ma jednego genialnego gracza - Aguero. No i Torres wyszedł spod ich skrzydeł :D

FvJ

tak do fanow barcy...bramkarza to sobie zmiencie bo to co ten valdez czasami wyrabia to ludzkie pojecie przerobi...

co do Serie A...niecierpie tej ligi...taka flegmatyczna i wogole i jeszcze ci komentatorzy na canal+...

ocenił(a) film na 7
BradMan

racja Valdez to mega parówa..............................

shamar

Nie przesadzajcie z krytyką Valdesa

ocenił(a) film na 10
shamar

zgadzam sie jedyny slaby punkt blaugrany;p

BradMan

Ja kocham La Ligę za piękny, ofensywny futbol i Premier League - szybko, ładnie, efektownie. Ale to i tak nie to samo, co hiszpańska. Włoskiej i niemieckiej nie cierpię bo grają brzydko i brutalnie, w Holandii fajne bramki wpadają, francuska słaba i nudna - reszta niski poziom prezentuje, ewentualnie dla Boruca szkocką obejrzę.

I wszystkie turnieje reprezentacyjne są ciekawe. Pewnie dlatego, że rzadko grają ;)

ocenił(a) film na 10
BradMan

Wiesz, ciężko mi teraz co kolwiek powiedzieć, bo zarówno w lidze włoskiej, hiszpańskiej, angielskiej czy niemieckiej sie zdarzają flegmatyczne mecze a i zdarzają się perełki.

Jednak ostatnio serie a poszła do przodu i nie jest to już liga tylko "na 0:0" Ale wiem, że niektórym się ciężko przełamać, a co do komentatorów c+ od serie a ja ich bardzo lubię, choć prym wiodą spece od angielskiej premiership ;D

ocenił(a) film na 7
olciaxp

sprzedam sprzedam gadzety FCB :)... CBF inaczej

shamar

co do Torresa to fajnie jakby grał w Realu ale przeciez by go zajebali na ulicach madrytu...

zawodnik typu Villa i Huntelar tez by sie przydał :D hehhe

ciekawe czy zgarną Ronalda...choc ja nie jestem fanem tego transferu ( nie umniejszając talentowi cristiano) to wole oglądac Robsona na boisku :D

ocenił(a) film na 10
BradMan

krystyna jest przereklamowana w meczach o stawke jest slabiutki...bierzcie go do realu, polecam;p

BradMan

Lubiłam Ronaldo, ale zamiast skupić się na grze on robi dziwne wyskoki, poza tym woda sodowa uderzyła mu do głowy

BradMan

Ja jestem za Ronaldo i przeciw Robsonowi...

Robinho to wielki talent, ale także wieczny talent. Nigdy już nie rozwinie się tak jak Cristiano, który jest genialnym piłkarzem.

A Torres ciągle o Realu mówi w superlatywach (twierdził też, że chciałby jeszcze kiedyś z Raulem zagrac [w kadrze zagrają jak Del Bosque przyjdzie xD ]) i jak tak sobie wszystko analizowałem to są dwa wyjścia:

1. Kończy karierę w Liverpoolu.
2. Przechodzi do Realu Madryt.

Sawyer

o nie co to to nie Torres musi na razie zostać w moim ukochanym Liverpoolu

Sawyer

odn Torresa to dobrze że się przeniósł do Liverpoolu

olciaxp

Pozwolę sobie omijać ten temat... Zwłaszcza podczas piłkarskiej gorączki. Do zobaczenia w temacie "CDN."

Fettor

zeby mi czas szybciej leciał do premiery TDK to chyba se zainstaluje FM'a :D Hiszpanią se pogram :D

co do finału to miałem taką nadzieje ze tak w 93 minucie zderzą sie xavi, iniesta i puyol i wszyscy kontuzje na pół roku :D ekstra by było :D

BradMan

ale Torresa by przeciez zajebali...jak kilka lat temu jak grał w Atlethico i dostał oferte od Realu to miał cos podbno kilkadziesiąt listów z pogróżkami :D sprzedawczyki jedne np. luis enrique czy luis figo :D

BradMan

Ale żeby mógł sie rozwijać to musiał gdzieś przejść - nie można być ciągle wychowankiem

ocenił(a) film na 10
BradMan

heheh stary w FMa to ja gram od czasu jak wyjdzie do nowej wersji- uwielbiam tą grę

BradMan

xD

Wiesz - ja ostatnio cały czas gram w FM'a trzema managerami - gram Realem, Hiszpanią i Wisłą Kraków xD

Czekamy na TDK, potem na FM'a 09 i FIFĘ 09 (albo raczej najpierw FIFĘ, a potem FM'a)

Jakby na to nie patrzec - przede wzystkim TDK. WIecie, że ja już teraz wiem, że to będzie mój ulubiony film? :P

ocenił(a) film na 10
Sawyer

fifa to syf bleeee...tylko pes

Sawyer

no ja wlasnie z dwa tygodnie temu odinstalowałem bo myslałem wakacjone to nie bede siedział w domu ale mi teraz chec przyszła :D

dobra dobra Sammy nie kozakuj z tym Danim Alvesem hehe bo jakby z rok temu przeszedł do Realu to bys tak o nim nie pisał :)..a co do transferów Realu to w tym okienku zero narazie :D

Sawyer

Ja pamiętam jak ze dwa albo trzy lata temu Real miał Torresa zaklepanego - miało byc 40 milinów, chyba nawet się dogadali co do kontraktu, ale prezes Atletico ostatecznie anulował wszystko i zamknął rozmowy...

Teraz jednak by było inaczej, bo zgodę mają kibice i kluby. Podobno nawet Baptista ma duże szanse na odejście do Atletico...

Chociaż zawsze jest coś tam w sercach kibiców...

ocenił(a) film na 10
Sawyer

ja akurat wolę PESa mimo iż na konsole lepej w tym roku wypadła Fifa (mam PS3)
ale jednak przyzwyczajenie jest przyzwyczajenie i ciągnie mnie do PES'a

choć akurat ostatnio nie grałem ani w jedno ani w drugie bo bardziej mnie wciągneły GTA 4 i Metal Gear Solid 4, a teraz jedną z premier na którą czekam tak samo długo jak na TDK jest Mass Effect