4,9 17 tys. ocen
4,9 10 1 17329
3,8 14 krytyków
Na bank się uda
powrót do forum filmu Na bank się uda

Po wczorajszym seansie w kinie jestem zachwycona. Nie rozumiem tak niskiej oceny, film bardzo przyjemny, wciągająca fabuła i wybitna gra aktorska. Taki współczesny Vabank, zdecydowanie mogę polecić! Nie zrażać się negatywnymi komentarzami proszę!

ocenił(a) film na 1
fanaberia_filmaniak

Kto dokładnie wg. Ciebie tam gra wybitnie? Dziędziel z jedną ekspresją przez cały film? Dyblik, który gra siebie? Czy może dwójka amatorów (Patryk i Olga), którzy cedzą przez zęby każdą kwestię?

ocenił(a) film na 7
jaffat

Tak, Dziędziel, Dyblik i Ferency znakomici, drugoplanowi Opania i Saniternik również, bardzo podobała mi się własnie Gałązka, a także epizod Cieślaka i Mikołajczaka. Poza tym to film, który ma dostarczyć lekkiej rozrywki, dla mnie właśnie taki był, nie ma czego tu się doszukiwać. Sarkazm niepotrzebny.

ocenił(a) film na 1
fanaberia_filmaniak

Rozumiem, że możesz się dobrze bawić (i może nawet zazdroszczę ;)), ale wyróżnianie aktorstwa w tym filmie jest mocną (mocną) obrazą dla dobrych kreacji. Bynajmniej nie tylko aktorzy są temu winni, bardziej chyba scenariusz (podkreślam scenariusz - nie fabuła). Jeszcze raz podkreślam, że zazdroszczę dobrej zabawy na tym filmie, ja niestety miałem poczucie straconego czasu.

ocenił(a) film na 7
jaffat

No to życzę w najbliższej przyszłości jakiegoś udanego seansu.

fanaberia_filmaniak

Kupiona opinia i tyle

ocenił(a) film na 7
JohnTheBrave

Ale się ubawiłam !

fanaberia_filmaniak

No i spoko, baw się dobrze. Opinie są wśród krytyków raczej negatywne to ja się w tym momencie dobrze bawię czytujac takie pisane jak Twoja. Kogo znasz z ekipy lepiej powiedz, będzie prościej