Na nabrzeżach

On the Waterfront
1954
7,6 14 tys. ocen
7,6 10 1 13549
7,9 35 krytyków
Na nabrzeżach
powrót do forum filmu Na nabrzeżach

Jak czytam recenzje w której jest napisane, że brat Terrego zginie to mnie krew zalewa. Moze jeszcze napiszcie ze Willis w "Szóstym zmyśle" jest duchem albo, że Kaiser Soze to kuternoga z komisariatu Kevin Spacey! Jak nie umiecie pisac recenzji to sie zajmijcie zbieraniem grzybów

ocenił(a) film na 8
Young_Brando

Dzięki za spoiler.

użytkownik usunięty
Young_Brando

Ja recenzji na filmwebie nie czytam, bo w prawie każdej są zdradzone szczegóły zakończenia utworu. Ale to świadczy tylko o tym , że autor nie umie pisać recenzji. BO W RECENZJI NIE MOŻNA ZDRADZAĆ ZAKOŃCZENIA!!!

Young_Brando

Mówisz na innych, chociaż sam robisz to samo, a nawet jeszcze gorzej, bo wypisujesz spoilery na kilka różnych filmów.

Young_Brando

NIE PISZCIE "SZCZEGUŁÓW" TO NIE PO POLSKU

ocenił(a) film na 10
Young_Brando

Sorki, ale celowo wybrałem takie filmy za przykład, ponieważ 99% osób które interesują się takim filmem jak "Na nabrzerzach" tamte już na pewno oglądało. Nie nawidzę spoilerów. Nawet chciałem usunąć post, ale nie wiem jak

Young_Brando

Że brat Terrego zginie to aż tak nie denerwuje, ty natomiast wymieniłeś gorsze spoilery, postów się nie da usunąć, ostatnio wchodzę na profil filmu "Różyczka" a tam w tytule filmu napisanie praktycznie zakończenie, kto zginie itp, to po prostu dostałem ku*wicy i jak na razie odstawiłem obejrzenie tego filmu.