Jak czytam recenzje w której jest napisane, że brat Terrego zginie to mnie krew zalewa. Moze jeszcze napiszcie ze Willis w "Szóstym zmyśle" jest duchem albo, że Kaiser Soze to kuternoga z komisariatu Kevin Spacey! Jak nie umiecie pisac recenzji to sie zajmijcie zbieraniem grzybów
Ja recenzji na filmwebie nie czytam, bo w prawie każdej są zdradzone szczegóły zakończenia utworu. Ale to świadczy tylko o tym , że autor nie umie pisać recenzji. BO W RECENZJI NIE MOŻNA ZDRADZAĆ ZAKOŃCZENIA!!!
Mówisz na innych, chociaż sam robisz to samo, a nawet jeszcze gorzej, bo wypisujesz spoilery na kilka różnych filmów.
Sorki, ale celowo wybrałem takie filmy za przykład, ponieważ 99% osób które interesują się takim filmem jak "Na nabrzerzach" tamte już na pewno oglądało. Nie nawidzę spoilerów. Nawet chciałem usunąć post, ale nie wiem jak
Że brat Terrego zginie to aż tak nie denerwuje, ty natomiast wymieniłeś gorsze spoilery, postów się nie da usunąć, ostatnio wchodzę na profil filmu "Różyczka" a tam w tytule filmu napisanie praktycznie zakończenie, kto zginie itp, to po prostu dostałem ku*wicy i jak na razie odstawiłem obejrzenie tego filmu.