Naprzeciw ciemności

Against the Dark
2009
3,8 3,6 tys. ocen
3,8 10 1 3562
Naprzeciw ciemności
powrót do forum filmu Naprzeciw ciemności

MASAKRA

ocenił(a) film na 1

Najgorszy film jak w zyciu widziaam! Tandeta, krew tryska po scianach jaby tworcami filmu byi amatorzy, duzo kiszek i innych wnetrznosci, acja sie dzieje w jednym budynku, goscie chodza po szpitalu i uciekaja przed zoombie, prawie zero dialogow, nuda nuda nuda nuda nuda nuda, tandeta, nuda nuda nuda nuda. Z horroru ma tyle ze co minute wyskakuje kolejny zombie, ktory chce sie pochwaic swoja kolekcja ząbkow :)
SEAGAL? TO HANBA DLA JEGO UMIJETNOSCI AKTORSKICH!

ocenił(a) film na 4
duska11477

To mało filmów widziałaś. Zgadzam się, że film dość slaby, ale bywają dużo gorsze. Ten film można obejrzeć jeśli nie ma się nic innego do roboty, w przeciwnym wypadku nie zawracać sobie głowy.

grzecho_7

zgadzam się.

ps. też widziałeś pazury tygrysa ? :D

ocenił(a) film na 4
Kolim

Nie, ale brzmi nieźle

ocenił(a) film na 1
grzecho_7

Tu nie chodzi o ilość oglądanych filmów, ale o jakość. Po co oglądac więc same badziewa?

duska11477

Uwierz mi,"Moby Dick" w wersji Asylum i "Ostatnie dni planety Ziemia" są o wiele,WIELE gorsze.

ocenił(a) film na 6
jporuba

Wystarczy co dzień oglądać TV Puls by po góra miesiącu znać co najmniej 20 filmów DUUŻO gorszych od "Naprzeciw ciemności":)

SonOfAPlunder

właśnie dzięki TV Puls rozdałem ostatnio tyle dwójek i trójek.. ale dzisiaj już nie będzie tragicznie bo leci Sędzia Dredd

ocenił(a) film na 6
Kolim

Poczekaj do północy, wtedy będzie niejaki "Bunt Maszyn" (nie mylić z trzecią częścią Terminatora). To zapewne będzie kolejne dzieło na miarę "Dinocroc vs Supergator":)

SonOfAPlunder

a wcześniej "Lost City Raiders" już nie mogę się doczekac :D

ocenił(a) film na 7
duska11477

duska11477 nie przesadzaj! Film na nudne wieczory kiedy nic ciekawszego nie leci w telewizji. Moja ocena 5/10 przeciętny ale nie masakryczny.