Nie czas umierać

No Time to Die
2021
7,0 99 tys. ocen
7,0 10 1 99486
6,5 75 krytyków
Nie czas umierać
powrót do forum filmu Nie czas umierać

WTF ?? Następny będzie Bond-trans wykonujący misje jako ten caly drag czy inny przebieraniec... Moneypenny nie wk**** by tak bardzo gdyby zrobili ta zamianę 20 lat temu a nie teraz...kiedy wiadomo, ze całe Hollywood i większość amerykańskiego społeczeństwa klęczy i kwiczy przed garstką marksistów-maoistów z lgbtqwertry na sztandarach..... Zobaczycie - Bond bedzie transem albo przynajmniej pederastom za niedługo. A na bank będzie czarny

ocenił(a) film na 8
dewille

Wniosek po 9 latach od premiery Skyfall xd

dewille

XDD

ocenił(a) film na 7
dewille

WITAJ!Twój post był napisany dawno temu i miałeś sporo racji bo mnie już od dawna wk.urwia poprawność polityczna jaka nam serwują w filmach i te na sile lizanie tyłka feministka gdzie w filmach kobiety coraz więcej są wciskane w męskie rolę. Nie wiem czy wiesz ale w ostatnim bondzie z Craigiem by przypodobać się lgbt i feministka pojawia się czarna aktorka która mówi do Bonda ze wysłano ja z agencji i jest 007.Kobieta 007!Wszystko by robić pokłony w stronę feministek i poprawności politycznej ale czego się spodziewać skoro calutka wytwórnie filmowa MGM kupił AMAZON a ta firma zrobi wszystko by nowy bond za kilka lat był albo kobieta albo czarnym agentem.Szefowie MGM juz nie mają nic do gadania bo to Amazon im mówi co i jak mają pokazać. PS.PRZYPOMNIJ SOBIE CO PARĘ LAT TEMU ODJ.EBALI Z NOWYM MAD MAXEM GDZIE ZROBILI Z NIEGO OD POCZĄTKU OFIARĘ LOSU I WIĘŹNIA A 1 PLANOWA ROLĘ GRAŁA KOBIETA FURIOSA.WYKASTROWALI SCENARIUSZOWO MAXA DO TEGO STOPNIA ZE NOWY MAD MAX NIE MA BYĆ O NIM TYLKO O MŁODYCH LATACH FURIOSY ZANIM STRACIŁA RĘKĘ. . . Czy ciebie nie wkurzają takie zmiany na sile?