Nie czas umierać

No Time to Die
2021
7,0 99 tys. ocen
7,0 10 1 99459
6,5 75 krytyków
Nie czas umierać
powrót do forum filmu Nie czas umierać

Którą obejrzałem, a przyznam się, że byłem wiernym fanem od dziecka, już ponad 30 lat. Na pewno nie obejrzę kolejnego Bonda bez Bonda, pewnie większość ludzi pójdzie w moje ślady. Nie ważne kto zagra Bonda, kobieta, czy mężczyzna o orientacji homoseksualnej, czy nawet jego córka, to nie będzie to samo.

ocenił(a) film na 8

na końcu napisów końcowych pojawia się napis JAMES BOND WILL RETURN. Spokojnie nie cyztaj fake newsów tylko to, co mówią producenci. Bond będzie mężczyzną koniec kropka. :)

użytkownik usunięty
Indy_6

a więc restart serii...

ocenił(a) film na 8

tak jak po Rogoerze Moorze czy Brosnanie, tak i teraz przy Craigu wszystko zaczynamy od początku :)

ocenił(a) film na 8
Indy_6

Każda seria była zupełnie inna, ale poprzednie łączyło to, że każdy film nie łączył się z poprzednim. Każdy tytuł to jeden film, dopiero seria z Craigiem była takim jakby "serialem". Każdy kolejny film był kontynuacją, czy miał nawiązania do poprzedniej części. W pierwszej części poznają się z Felixem by w ostatniej ostatecznie pożegnać.. Dlatego mam nadzieję, że nowy James Bond powróci jako każdy tytuł o osobnej historii. No i teraz M, Q, Tanner, Moneypenny powinni iść do wymiany brzydko mówiąc

ocenił(a) film na 1

teraz agentem 007 będzie czarnoskóry trans a Q będzie gejem razem z M. Witamy w nowym lepszym świecie LGBT!

Metalen

Przecież Q już jest gejem. ;)