Nie oglądaj się

Ne te retourne pas
2009
5,9 9,1 tys. ocen
5,9 10 1 9090
5,8 4 krytyków
Nie oglądaj się
powrót do forum filmu Nie oglądaj się

debilny.Gdy zjechałam na dół i przeczytałam komentarze tylko się w tym utwierdziłam.Nie ma co tracić czasu na chłam.

ocenił(a) film na 6
Veronica86

Nie no , chłam nie . Taki sobie , nawet niezły powiedzą co niektórzy :) Ale rzeczywiście zakręcony , więc jeśli komuś nie chce się solidnie główkować , to może i rzeczywiście lepiej się nie męczyć ...

ocenił(a) film na 6
Walsh75

faktycznie pokręcony i czasem myślę że reżyser sam się w nim pogubił i ledwo co wybrnął...

ocenił(a) film na 8
Veronica86

Chłam...? Według mnie ciekawa, intrygująca fabuła i bardzo dobra gra obydwu aktorek. Owszem, zgadzam się, że troszkę pokręcony i niektóre sceny mogą wydawać się dziwne, ale dlatego właśnie pozostawiają pewne pole dla wyobraźni i interpretacji widza. Może nie jest to jakaś REWELACJA, ale moim zdaniem bardzo dobry film - 8/10. Ja akurat jestem zdziwiona tak niską oceną na filmwebie, ale może niektórym naprawdę nie chce się mysleć przy oglądaniu filmów....
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
Veronica86

A tak na marginesie troszkę Ci się dziwię, że od razu uznałaś film za "chłam" nawet (jak zrozumiałam) nie próbując go obejrzeć, a jedynie polegając na opisach, które czasami są mylące bądź komentarzach innych. Ja widziałam już sporo filmów, którymi niektórzy się zachwycali, a w mojej ocenie były to obrazy co najmniej kiepskie... Moja zasada jest taka, że nie oceniam filmu, jeśli go osobiście nie oglądałam, no ale ludzie są różni....