Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan
2008
6,2 193 tys. ocen
6,2 10 1 193324
5,2 26 krytyków
Nie zadzieraj z fryzjerem
powrót do forum filmu Nie zadzieraj z fryzjerem

2/10

ocenił(a) film na 1

Widziałem kiedyś film pt. "Straszny Film 2". Cechował się równie żenującymi i prymitywnymi dowcipami jak "Nie zadzieraj..." i równie często wszystko sprowadzało się do dowcipów o seksie - ujętych poprzez najgorszy i najbardziej prymitywny pryzmat. Zastanawiam się nad kondycją psychiczną i poziomem tych, którzy są tym filmem zachwyceni. No ale cóż - niektórzy budują swój światopogląd poprzez lekturę "Faktu", więc czemu się w sumie dziwić...

DDP

A niektórzy lubią zwałe beke etc. Film strasznie luzacki mający 'inne' poczucie humoru podobne do angielskiego!

ocenił(a) film na 6
DDP

Uwielbiam takich upraszczających palantów. Jak ktoś lubi Zohana to jest czytelnikiem Faktu.. no bombowo to rozkminiłeś.

Film na poziomie każdej innej komedii z Sandlerem, czyli czysty komizm i happy end. Tego jako jego fan oczekuję i to otrzymałem w tym filmie.

ocenił(a) film na 8
DDP

naprawdę ciekawy temat, lepsze to niż kolejna komedia o studenckiej popijawie i wyrywaniu lasek haha nudy... Tu mamy pasjonującą walkę dobra ze złem w stylu amerykańskim w tonie wschodnim. Fajna, ciekawa mieszanka. MOja ocena to 7,5/10

DDP

Nie masz co porównywać "Strasznego filmu" do Zohana. To dwie różne bajki. Humor, mimo że tematyka ta sama, jest wyraźnie odróżnialny i dużo lepszy, bo w przeciwieństwie do "Strasznego..." zabawny.
Pierwsza pozycja to byle jaka składanka parodii różnych horrorów, w Zohanie już masz opowiedzianą sensowną historię ukrywającą w sobie wiele mądrości i prawd życiowych.

ocenił(a) film na 5
Mrozon

Moim zdaniem bardzo kiepska komedia. Ma bardzo dobry początek i do mniej więcej ciut wiecej niż środka filmu jest na poziomie (jak na komedie) 7/10. Końcówke przemilcze.........bo trudno to w jakis sposób zcharakteryzować. Film całkowicie zrozumiałem (co się dało) i wystawiam 5/10