Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan
2008
6,2 193 tys. ocen
6,2 10 1 193324
5,2 26 krytyków
Nie zadzieraj z fryzjerem
powrót do forum filmu Nie zadzieraj z fryzjerem

4/10

ocenił(a) film na 3

bo film był poniżej moich oczekiwań.Oczekiwałem odjazdowej kretyńskiej komedii która przynajmniej by mnie rozśmieszyła a tutaj uśmiech zagościł na mojej twarzy może ze dwa razy.Film nudny i w ogóle nieśmieszny.

ocenił(a) film na 8
What_The_Fuck

Jak to nie byla kretynska komedia to witaj panie MORON ! albo jestes bardzo glupi albo srednio glupi i probujesz stworzyc prowokacje.

ocenił(a) film na 3
hubus_2

"Jak to nie byla kretynska komedia to witaj panie MORON ! albo jestes bardzo glupi albo srednio glupi"
no to rzeczywiście albo jestem bardzo głupi albo średnio głupi albo po prostu to jest jedyna w swoim rodzaju nieśmieszna kretyńska komedia

ocenił(a) film na 4
hubus_2

może nieco kultury?
to że ktoś ma inne zdanie niż Ty nie znaczy że jest kretynem , a to że Ty tak sądzisz i co więcej piszesz to tu wskazuje na coś zupełnie przeciwnego :)

ocenił(a) film na 3
takero

oo nie spodziewałem się że tyle osób się ze mną zgodzi:)co do kultury to zgadzam sie albo na forach albo w tym kraju nie istnieje już wolność słowa

ocenił(a) film na 4
What_The_Fuck

Lordi Lordi - popieram w 100% :)

ocenił(a) film na 6
What_The_Fuck

Po zwiastunie rzeczywiście oczekiwało się więcej.Śmiesznych momentów w filmie rzeczywiście zabrakło. 'Żarty' obracały się tylko w okół jednego.