nie bardzo rozumiem co wywolalo tak negatywne reakcje. dla mnei to najlepsza komedia jaka widzialem ;] a widzialem duzo.
no to chyba tylko jakieś nowe produkcje... lepiej obejrzyj "strzelajac smiechem" "czy leci z nami pilot" i inne klasyki a potem dawaj takiemu badziejstwu 10/10 :P
z całym szacunkiem :P
nie zgodze sie. film jest przedni. trzeba tylko odpowiednio sie przestawic. albo kochasz albo nienawidzisz. w przypadku tego filmu nie ma szans na inne reakcje.
staram sie nie rownac z błotem zadnych filmow na tym portalu, bo nie ma to najmniejszego sensu.. napisze pare słow za duzo, przyjdzie 2 typów, ktorzy nie widza swiata poza sandlerem, - i nie znaja innego gatunku niz komedia - zaczną sypac wyzwiskami itd.. po co to komu? Powiem delikatnie - gdybym nie machnął lufki przed seansem wyłaczyłbym w momencie gdy chwyta rybę (sami wiecie czym), czyli gdzies na oko w 4 minucie filmu.
moim dzieciom sie podobało. pozdrawiam i dziekuje za uwage.
mnie się on bardzo nie podobał, a tego typu poczucie humoru (stukanie starszych panienek jako dodatek do strzyżenia) uważam za dość prymitywny i żenujący, ale to najwidoczniej styl Sandlera.
"(stukanie starszych panienek jako dodatek do strzyżenia)"
stare siedzisko jesteś.
Aghh, zapomniałem dodać, film zasługuje na solidne 3/10, poniewaz ratuje go... o kurwa, sory przeciez nic go nie ratuje, no ale słwo sie rzekło mocne 3 ode mnie.
10/10 to lekka przesada!Ale 7/10 jak najbardziej hehehe...co z tego ze film jest glupi?wazne ze jest sie z czego posmiac!
ZOHAN!
A jakże, świetna komedia:) 7/10 w sam raz. Wybrali świetny temat na komedię
- konflikt palestyński, w dodatku w kontekście Ameryki. Pewnie, głupawa,
ale jak ktoś wyżej wspomniał trzeba się przestawić i człowiek bawi się
wspaniale.
I te irracjonalne sceny, strasznie rozbawił mnie sposób w jaki Zohan
płynął! Ha ha ha ha!