i spieprzajcie debilni pesymiści.Moge go zawsze ogladac,cala moja rodzina głownie młodziez,go uwielbia.Znajomi tez.I zawsze tak bedzie!
TaK!!! Spieprzajcie ludzie bez poczucia humoru którzy krytykują ten film. To najśmieszniejsza komedia jaką widziałam.
DISCO DISCO ;)
film jest zabawny, można obejrzeć, fajny tekst mi się w tym filmie podobał: Oddacie ten mecz jak strefę gazy
Film mi się bardzo podobał, chociaż zazwyczaj unikam takich komedii i sama byłam zaskoczona, że mi się spodobał. I za każdym następnym razem wyłapuję coś śmiesznego co wcześniej nie zauważyłam - to chyba świadczy o tym, że komedia jest dobra bo na nowo cię zaskakuje i śmieszy i można oglądać taki film na okrągło. Ulubiona scena - kiedy Salim wybiera kierunkowy do Omanu :D
Smell it, smell it, now take it ;DD
Jak dla mnie film mierny... zalatuje kiczem...jakieś dwa dni po obejrzeniu nie pamiętałem o co w nim chodziło.. nie zamierzam go oglądać drugi raz.
@theCoon Widze ze mama za wczesnie kupila komputer :|... wypowiadasz się na temat 13-latkow? Sam zapewne masz 16 i uwazasz sie za doroslego. Skoro nie rozumiesz ze oprocz dramatow po ktorych z cala rodzina placzesz sa tez filmy ktore poprawiaja humor - tzw. komedie - to idz sie potnij.
@topicFilm genialny aka. posrany - czyli idzie sie posmiac.
Nie Pozdrawiam.
Powracam pod nieco zmienionym nickiem.
No to mi pojechales :) jak juz sie licytujemy wiekiem to mam dosc ponad 20 a z neta korzystam juz od kilkunastu lat.
Sami spieprzajcie lemingi :). Z tymi 13 latkami mialo byc w innym temacie bo akurat 2 13 latkow miedzy soba pisalo jaki to ten film wspanialy.
Nie przepadam za dramatami, jestem za to wielkim fanem komedii, uwielbiam South Park, nie pogardze Family Guy. Naprawde lubię się pośmiać ale nie z takich idiotyzmow. Film przypomina mi produkcje "Ass" z filmu Idiokracja - polecam ;). Chcecie dobre komedie - prosze bardzo, podam pare z pamieci: Walk Hard (genialne), Kac Vegas, Chlopaki Tez Placza(mimo, ze "romantyczna", ale dobra), Nacho Libre, Pick of Destiny, FAQ About Time Travel. To tylko te nowsze, nie wspominam juz o klasykach typu Chlopaki Nie Placza czy Pythonach, bo to kazdy zna.
Jak widac prawdziwi fani komedii nie lubia tego gownianego filmu, ktory wyglada na wymyslony na poczekaniu przez pijanego niemca helmuta w czasie oktoberfest na zlecenie mossadu ;D.
Nie lubię filmów próbujących być śmiesznymi. Wciskają na siłę żarty. Warga mi nawet nie drgnęła.
eee tam marudzisz, to jest bardzo pozytywny film, Sandler wreszcie miał dobrą rolę :)
co chwila dostawałam nawrotów śmiechu