Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan
2008
6,2 193 tys. ocen
6,2 10 1 193324
5,2 26 krytyków
Nie zadzieraj z fryzjerem
powrót do forum filmu Nie zadzieraj z fryzjerem

Może jestem odosobniona w moim stwierdzeniu, że takie filmy w ogóle nie powinny powstawać, nie niosą ze sobą żadnego przesłania, nie służą jakiejkolwiek [ żeby nie mówić wyższej] rozrywce, są po prostu głupie. Wychodzi jakiś a la macho z afro na głowie, ma idiotyczne wypowiedzi, jest osadzony w oderwanym od rzeczywistości, sfałszowanym świecie. Nie wiem do jakiej grupy wiekowej była adresowany ten film, ale wydaje mi się, że twórcy takich "arcydzieł komediowych" próbują po prostu zrobić z ludzi kompletnych debili, wmawiając im, że to jest na prawdę zabawne. Sama nie sięgnęłabym po ten film, gdyby nie wycieczka klasowa i upór naszej wychowawczyni, że to film właśnie dla nas. Na szczęście klasa wyszła z sali kinowej za wpół zaspana i raczej zażenowana, co z powrotem napełniło mnie wiarą w nasz gatunek.Amen.

prestonka00

Nie jestes :). Masz racje, to ze jest idiotyczny to jeszcze za malo, zeby byl zabawny, a tworcy chyba rzeczywiscie adresowali ten film do jakichs polmozgow.

ocenił(a) film na 8
prestonka00

Może jest idiotyczny ale zabawny i bd mi się podobał
A ty jesteś nudziarzem który kurwa nie lubi nowości

ocenił(a) film na 2
vergin8

tak, z pewnością znasz mnie na tyle, żeby stwierdzić jaki mam charakter, gratz. Poza tym nie widzę niczego odkrywczego w tym filmie, taka argumentacja jest dosyć żenująca, pzdr ;]

vergin8

dziewica 8 - wystarczy wejsc na twoj profil, zeby zobaczyc, ze sypiesz same 8,9, i 10 dla filmow, z ktorych spora czesc nadaje sie najwyzej na zapchanie przerwy miedzy reklamami w srodowy wieczor, i juz wszystko jasne, widziales/as ty kiedykolwiek film mniej fajny niz 8/10 :>?

ocenił(a) film na 8
the_Coon

Widziałem wiele pojebanych filmów których po prostu nie oceniłem na Filmweb

prestonka00

A ja uwielbiam takie filmy !