Nieustraszony

Huo Yuan Jia
2006
7,6 21 tys. ocen
7,6 10 1 21496
6,7 3 krytyków
Nieustraszony
powrót do forum filmu Nieustraszony

pobudka

ocenił(a) film na 3

kończe przygody z chińskimi filmami, bo straciłem pół dnia, żeby je prawie wszystkie zbesztać...
Tak więc błagam o więcej użytkowników tego portalu, którzy będą odróżniali !!!FILM!!! od kiczu!!!

BEZ ODBIORU

draggy

Odejdź z Filmweba to wtedy będzie więcej takich użytkowników. A dokładnie ubędzie jednego, który nie wie co to prawdziwy film.

ocenił(a) film na 3
wilu_3

Nie odejde z FILMWEBU, bo niczym się nie różnię od Ciebie (chyba, że płcią i innym gustem jeśi chodzi o filmy), być może kiedy dorośniesz
i nabierzesz trochę doświadczenia, to zrozumiesz moją opinię o filmach chińskich (nie wszystkich). A więc dojrzewaj, dojrzewaj...

draggy

a odwiedzasz stronę widac raz na swięta chyba..
komentarz poniżej poziomu..
rasista !!!

draggy

To nie besztaj, nie komentuj, a jeśli już krytykujesz, to, na bogów, trochę klasy i kultury. Druga sprawa, że może nie pojmujesz tych filmów, ich istoty... Poza tym, z tego co widziałam, prawie wszystkie komentowane przez ciebie filmy zmieszałeś z błotem, pochwaliłeś tylko kilka hollywoodzkich produkcji, może po prostu bierzesz się nie za te filmy, za które powinieneś? Prosta rada: nie lubisz pewnych gatunków filmów - nie oglądaj nowych produkcji tych gatunków.
A i gdybyś chciał coś mi odpowiedzieć, to proszę, z łaski swojej, przynajmniej mnie nie obrażaj.

ocenił(a) film na 9
Ertis

Dokładnie. Nie podoba Ci się ? Ok, Twoje zdanie. Ale ten Twój tekst o dojrzewaniu mnie rozwalił :D.

_fLou

heh.. red one?? czy uznanie kogos za niedojrzałego i dawanie mu bezpodstawnych sugestii nie znajac jego wieku jest oznaką dojrzałości?? czy spędzanie połowy dnia na besztaniu filmów których sie nie rozumie jest oznaką dojrzałości?? Chyba nie więc zachowaj swe 'ambitne krytyki' dla siebie bo sie ośmieszasz.. Nieustraszony jest ambitnym filmem opartym na faktach ze zdjęciami których w niejednej wielkiej produkcji z Hoolywood brakowało..

ocenił(a) film na 8
freeze84

draggy idź sobie włącz Gwiezdne wojny i się pobaw. Nie podobają ci się azjatyckie filmy to nie krytykuj.

paq17

No przepraszam bardzo, Gwiezdne Wojny to jest klasyk, świetne kino i zarazem pozycja obowiązkowa :)

ocenił(a) film na 8
draggy

Na dzień dobry chciałem Cie zjechać ale najpierw zajrzałem na Twój profil i powiem Ci chłopie,ze masz niezłe i sugestywne oceny filmów więc czemu się ośmieszasz pisząc takie głupoty?Nie generalizuj! Jak chcesz odzyskać wiarę w Chińsko-Japońskie kino,obejrzyj Ypmana:)

wojciechowski2610

Ano racja, Yip man wymiata, ja jeszcze polecam dom latających sztyletów, to jest dopiero wymiot;)

draggy

To świetnie, że kończysz, może nie będzie nam już dane czytać takich głupich komentarzy.
Wrócisz sobie do hamburgerów z wielkimi giwerami, albo londyńskich "melanżowiczów", czy co tam cię kręci...