...To co wyżej, oglądałem, i jak było ? kto chce wiedzieć ?
Film ściągałem z sieci bite 4 godziny, ale było warto,
na początku zaraz intro postaci jako dodatek reżyserski, czyli budowa ciała, zdolności specjalne, oraz klasa charakteru.
film zajmuje u mnie miejsce w pierwszej 20 -stce ulubionych filmów,
ale nie dałem 10/10.
Świetna gra aktorska, piękna obsada, lekkie zmiany po pierwszej części, co dla mnie jest tym minusem, mogło być jeszcze inaczej, gwiazdorska obsada, tu każdy znajdzie tego ulubionego, będzie go obserwował przez cały film i zachwycał się jego sposobem odegrania roli, fabuła, dźwięk, oraz sekwencje scen kaskaderskich i przepływ akcji.
Przez cały film miałem gębę do podłogi, nie tylko latały kule ale i były mocne mordobicia, od nożyka do miniguna, wybuchy, pot, i ciała tych którym nie odpowiada sprawiedliwość.
jeden z najlepszych filmów tej dekady i to w jakiej obstawie.
9/10 + dodanie do ulubionych.
- 1 za minimalne zmiany, ale to słaby minus :)
Pozdrawiam fanów i gorąco Polecam !!!
Na taki film to powinęś iść do kina i to kilka razy a potem sobie go ściągnoć z śieci i obejrzeć .Ja w życiu bym takiej okazji i zabawy nie przepuścił .
Niestety nie mogłem wytrzymać, tak mnie telepało że nie dałem rady, ale jestem gotowy zobaczyć ten film jeszcze 100000000 razy !
po pierwsze
tylko idiota sciagne film zeby go obejrzec. prawdziwy fan idzie do kina
po drugie zglosilem juz post do zablokowania
Żywisz za to urazę bo podałem link bo kolega prosił ?
prawdziwy fan robi wszystko by zobaczyć film, a że udało mi się przed premierą nie jest to żadną zbrodnią.
Wyluzuj !
'tylko idiota sciagne film zeby go obejrzec'
.. hmm tylko idiota by ściągnął film żeby go nie obejrzeć.
i ja dodam swoje 3 grosze
do ciebie nic nie mam ale ogólnie z miesiąc temu ludzie dawali linki i admini banowali natychmiast tych użytkowników
najlepiej wysyłaj je prywatnie
albo najlepiej iść do kina ;)
p.s. wiem od wczoraj że ten film jest onlinbe ale nie ściągam ani nic
bana na konto nie dostaniesz, może temat dostanie.
po prostu linki itd prywatnie wysyłaj jak coś
ja i tak nie obejrze na kompie przed premierą i po n iej
czemu zaraz troll? ja jemu w połowie przyznaje racje, taki film to się ogląda w kinie. to że ktoś ma inne zdanie i je spokojnie wyraża (nie jak dendżeris) to nie znaczy żę troll
Najpierw w kinie, potem na dvd, bluray, a potem ewentualnie ściągnąć jeżeli już komuś tak zależy.
My przecież ile razy podawaliśmy linki do zdjęć czy to z premier Expendables 2 w L.A., w Paryżu, czy Londynie albo linki do trailerów, spotów, wywiadów. Ważne by link był związany z omawianym filmem.
mi chodziło że troll bo niepotrzebnie ludzi w błąd wprowadza i nie wiem czy robi tak specjalnie bo nie czytałem większości jego wypowiedzi ale po tej można to uznać za prowokacje .
Dokładnie, sam napisał że banuje się po wysłaniu linków, to też łamanie regulaminu bo prowokuje,
wprowadza w błąd, każdy tak robi...bez jaj, troll i tyle.
wyzywacie innych od trolli bo wyraza swoje zdanie, gratuluje
poczytaj sobie regulamin za nim TY zaczniesz innych w blad wprowadzac, dawanie linkow zewnetrznych typu darkwarez, torrent czy stron z ktorych mozna sciagac filmy, jest zabronione
dlatego nie mogles wkleic linka do strony darkwarez tylko musiales spacje dac
sprubuj w komentarz wpisac darkwarez. pl ale bez spacji, nie da sie bo jest to zabronione:
"Niestety Twoja wypowiedź zawiera zewnętrzny link. Usuń go, aby opublikować wypowiedź. Dowiedz się więcej o zasadach publikacji postów w FAQ. " wyskoczy takie cos
Troll to może nie, ale niedopieszczony to może i tak. A niech sobie będzie - jest demokracja i każdy ma prawo do głosu ;-) W sumie to on dwa razy tylko tu odezwał się. Zwrócił uwagę i tyle. Najwyżej zablokują wpis @Leon92Kennedy z linkiem i tyle.
Podaj mi linka ale w wiadomości nie przy wszystkich :D też z chęcią sobie ściągnę pomimo że pójdę do kina :D
Ale i tak mam domowe kino więc dużo gorzej nie będzie :)
Na browca to nie, bo za daleko nam do siebie, ale może wpadniemy na forum filmu z Willisem, który podobno już wyszedł.