Nie zawiodłam się, ciut lepszy od części 1 (więcej akcji i scen walki). Wejścia Norrisa aż przezabawne (z taką muzyką w tle), walka Stathama w stroju księdza, który "kadzi" kaplicę - badzo dobra, ale walka Stallone'a z Van Dammem to po prostu majstersztyk!
Polecam i pozdrawiam! :)
wiem że się powtarzam ale ciesze się z kolejnych pozytywnych recenzji i równiez pozdrawiam
Kolejna kobieta, która ogląda niezniszczalnych? O_o
Kurde, czemu ja nigdy na takie nie trafiam? :P
A teraz do rzeczy... film był hmn... świetny. Ubawiliśmy się z kumplami niemiłosiernie, pękaliśmy ze śmiechu co chwilę, a do tego solidna dawka brutalnej akcji i dziarskich tekstów. Naprawdę, nie spodziewałem się, że film będzie aż tak lepszy od jedynki.
SPOILER jedyne czego brakowało to pół-obrotu Norrisa.
Dałem jednak temu filmowi 10/10, bo po prostu poczułem się jakbym znów miał 10 lat i oglądał jeden ze starych akcyjniaków wzbogacony o kapitalne wątki humorystyczne :)
No widzisz, a ja znam sporo dziewczyn, które widziały Niezniszczalnych :))
Zgadzam się co do tego, że była duża dawka śmiechu. SPOILER szczególnie moment ze smartem, albo jak Bruce Willis powiedział do Arnolda: "koniec tego wracania". A Arni na to "yippie kay yay" :)
A scena gdy Sly walczy z Van Dammem - to jakbym po oglądała kolejną część "Rocky'ego". Jedyne czego mi brakowało to tej muzyki: http://www.youtube.com/watch?v=2PtvLTZS4Ik :) Dałam 9/10, ale zmienię na 10/10, bo wczoraj jeszcze raz obejrzałam, tym razem na komputerze. Pozdrawiam :)
Ja chyba też sobie to ściągnę. Zanim wydadzą DVD minie pewnie z pół roku, a ja bym sobie jeszcze raz to obejrzał.
Oglądałaś online, czy ściągałaś na dysk?
witam pana :D dawno ciebie też nie widziałem. w jakimś temacie było coś co miałem tobie podesłać jak wróce ale nie umiem sie doszukać.
Pewnie jakiś obrazek Ex2 z Jetem Li ;)
Niestety jest go mało w filmie. Człowiek już zaczął się wczuwać w te oldschoolowe tematy z uśmiechem na twarzy, a ten już ucieka od ekipy :\. Jednak poczucie humoru i reszta obsady skutecznie przywróciły mi dobry humor :P
taki jeden pozerl/troll założył temat o mnie bo go pojechałe, żeby nas skłócić. ale nie zniżam się do jego poziomu, dzieciak nie ma argumentów i tyle. kolejny do zbanowania
To zdjęcie z Jetem już jemu wysłałam, zaraz na drugi dzień jak założyłeś temat ze zdjęciami ;-)
Widzisz, dobrze, że mnie macie na tym forum, bo chociaż na coś się przydam ;-D
Ściągnęłam na dysk.
http://www.kin omaniak.tv/film/Nieznisz czalni-2/51820 (usuń spacje)
Mam taki program, który ściąga wszystkie filmy i filmiki ze strony. Ja pobrałam z kino maniaka :)
To ja mam dwa pytania:
1. Czy zalogowanie się jest płatne?
2. Jakim programem ściągałaś?
Oczywiście, żeby była jasność, kupię oryginalne DVD z filmem gdy tylko będzie dostępny do kupienia.
1. Wczoraj jak oglądałam i ściągałam nie musiałam się zalogowywać. Ale chyba zawsze tak robią z nowymi filmami. Zalogowanie jest bezpłatne.
2. Ściągałam programem "Dow nload He lper". Świetny dodatek do Moz illi - ściąga wszystkie filmy wideo jakie masz na stronce. https://add ons.mo zilla.org/pl/firefox/addon/video-downloadhelper/ (usuń spacje)
Dla jasności również kupię DVD, ale siła wyższa zmusiła mnie do tego abym jeszcze raz obejrzała film :]
PS. Jakbyś miał problem z pobraniem czy coś, to może mogłabym Ci jakoś film udostępnić (na chomi ku czy coś?). Ale na razie spróbuj z kinoman iaka - nawet dobra wersja i napisy :)
Pozdrawiam:D
Popieram! Film super! Szczególnie podobało mi się wejście Chucka i jego przygoda z kobrą ;D
Tak, Chuck to jakoś w ogóle się nie zmienia. Jak go pamiętam ze "Strażnika Teksasu", to tak samo wyglądał jak w "Niezniszczalnych" :) Przygoda z kobrą - mega :)
Bo ten człowiek-legenda jest nieśmiertelny. ;-) Chciałabym tak wyglądać w jego wieku. Treningi, zdrowy styl życia - to jednak się opłaca patrząc na Chuck'a.
Witam wszystkich, dosłownie przed chwil byłam na tym, filmie i po prostu czuje nie odparta chęć podzielenia się opinia :) Na prawdę świetny film, miałam małe obawy co do niego, czy wyjdzie dobrze, ale na prawdę film genialny!!! Jestem kobieta, ale bawiłam sie na nim wyśmienicie, aż szkoda było mi wychodzić bylo z kina! Polecam na prawdę stary dobry klasyk przeplatany ze smaczna humorystyczna doprawka :)) pS. Chuck wymiata, a i Arnold "I Am back "
Tyle osób na raz się zgadza, jednym zdaniem, wyszedł im na prawdę dobry film. Wydaję mi się, ze klasyk do którego niejednokrotnie będziemy wracać i rozkoszować się niektórymi scenami i dialogami :) Szkoda, że więcej takich filmów nie powstaję, ale z drugie strony ? jak powstaję to możemy dopiero rozkoszować się tym jednym genialnym :). Pozdrawiam wszystkich :)
Podpisuje się pod słowami koleżanki :) Nie jestem fanką filmów akcji ,jednak ten film pozytywnie mnie zaskoczył.
Zwarta akcja ,nie było ani jednej niepotrzebnej sceny, czy dialogu :) a obawiałam się ,że może powiać nudą.Chłopcy dobrze się spisali, widać ,że dali z siebie co mogli.
Co do wejścia Chucka Norrisa, to sala wybuchła śmiechem :) humor w kilku momentach naprawdę im się udał.
Polecam film i pozdrawiam.
U mnie też w kinie wybuchli śmiechem jak Chuck wszedł :) haha, do tej pory mam przez tą scenę dobry humor :D
Kolejna kobieta oglądająca Niezniszczalnych O_O. Coś niesamowitego...
Tak, nie było niepotrzebnych scen i poprawiono wszystkie błędy jedynki. Praca kamery wreszcie była jak należy, krew bryzgała na lewo i prawo, Chuck rozwalił publikę (u mnie również), a sam obraz wyglądał jak film z lat 80/90-tych. Nie spodziewałem się, że zrobią ten film aż tak dobrze :)
To fajnie, że nie jestem jedyną kobieta, której podoba się ten film. Ogólnie ja lubię filmy akcji zwłaszcza te rodem z lat 80-90 ;-) Nie ma to jak porządna rozwałka ;-)
Pozdrawiam ;-)
Ja też uwielbiam filmy z lat 80-90. Jeżeli nie widziałaś, to polecam Ci film: "Osadzony" ze Sylvestrem Stallone :)
Pozdrawiam :D
Dziękuję za rekomendację. Ten film mam już zaznaczony do ''odstrzału'' ;-)
Te filmy są najlepsze. Teraz już nie robi się takich, a szkoda, bo miło byłoby zobaczyć współczesny film robiony starą szkołą, tak jak są zrobieni ,,Niezniszczalni 2''.
Za ten cud, to trzeba Stallone'a na rękach nosić ;-D Bo gdyby nie on, taki projekt by nie powstał.
A w przyszłym tygodniu w środę na tvp1 będzie '' Rambo 1 '' ;-D Skoro jesteśmy przy tym filmie, to musze napisać, że wnerwił mnie ten szeryf, który miał wonty do Johna, że ten sobie spaceruje po jego miasteczku. Kurczę gość w dom Bóg w dom tak? To się nazywa gościnność ;-)
Tak wiem! Bardzo się z tego powodu cieszę. W końcu TV to co innego niż laptop :) Mnie ten szeryf też wkurzuł. Ale bardzo mi było żal, jak Rambo przypominały się momenty wojny z Wietnamu. Strasznie smutne i brutalne.
A we wrześniu będą na Polsacie "Niezniszczalni!"! :)
Ale to z Niezniszczalnymi to potwierdzona informacja? Bo widziałam, że tu na forum ktoś taki temat założył, ale nie bardzo chce mi się w to wierzyć ;-)
""Michael Jackson's This Is It", "Metro strachu", "Niezniszczalni", "X-Men: Ostatni bastion" - to wybrane pozycje filmowe z wrześniowej oferty telewizji Polsat. Jakie jeszcze pozycje filmowe dla widzów przygotował nadawca?"
Ta informacja pochodzi dokładnie stąd:
ht tp://media 2.p l/media/95328-Filmowy-wrzesien-w-Polsacie-Metro-strachu,-Michael-Jacksons-This-I s-It.html
No właśnie :) Bym zrobiła z siostrą taki seans. Kupiłybyśmy popcorn, colę i oglądały "Niezniszczalnych". Byłoby super :D :)
Dokładnie... Albo jakiś głupi lektor :/ Ja mam zasadę: zawsze oglądać filmy z napisami. Dopiero wtedy się je docenia :-)
Z lektorem się dobrze ogląda, bo wygodnie. Byli lektorzy, co w miarę dobrze mieli przełożone tłumaczenie. Ale ostatnio faktycznie przekonam się do napisów. Nie dość, że lepiej wytłumaczone, to jeszcze słychać aktorów. Można język podłapać w ten sposób, a to duży plus.
Ja dzięki filmom to się tak angielskiego nauczyłam, że szok. Jak było EURO 2012 w Polsce (byłam na 4 meczach), to jak gadałam z obcokrajowcami to posługiwałam się praktycznie cytatami, zdaniami żywcem wyjętymi z filmu :)) Szkoła też mnie uczy (teraz to uniwerek), ale z filmów więcej potrafię podłapać :) :D