7,4 11 tys. ocen
7,4 10 1 10967
Niezwyciężony Secretariat
powrót do forum filmu Niezwyciężony Secretariat

Pościgi dla mnie fenomenalne szczególnie te przygodowania slyszące oddechy koni to robiło emocje . Szkoda że gomitw było zbyt mało początek troche przynudzał ale nie wiem ostanie 40miuit dało kopa filmowi no i dodam ,że ostatnia piosenka podnosiła na duchu . no i główna bohaterka chciała wygrać ale sądze że nie kosztem zdrowia konia ona poprostu wiedziała że to jest ten koń i nie była zachwana na sukces tak ją odebralem , to nie znaczy że nie chciała wygrać . ale znała granice , a może sie myle? ale i tak film na 8/10

kinoman1985

Zgadzam się z tobą w zupełności. Bardzo podobnie odebrałam emocje i uczucia głównej bohaterki w stosunku do Rudzielca ^^ Po tym jak dostrzegła, że tak wiele osiągnęła nie poddając się po drodze (a jak wiadomo sprawy finansowe mogą być najgorszym wrogiem człowieka), dała Sekretariatowi do 'zrozumienia', że i nawet bez wygranej będzie dla niej najwspanialszym koniem. Miałam także wrażenie, że uczucia te w pełni były powiązane z jej dzieciństwem i podejściem do koni ze względu na ojca. Film był bardzo wzruszający i emocjonalny. Przygłośnione efekty dźwiękowe przy gonitwach robiły ogromne wrażenie, czułam jakby koń biegł obok mnie.
Także wystawiłam filmowi ocenę 8/10.