Niezwyciężony

Stronger
2017
6,5 14 tys. ocen
6,5 10 1 14498
5,2 15 krytyków
Niezwyciężony
powrót do forum filmu Niezwyciężony

Miałem okazje obejrzeć film "Niezwyciężony". Film niestety okazał się być tylko dobry. Z taką historią i Gyllenhaalem w roli głównej można było stworzyć coś rewelacyjnego. Myślę, że największym problemem tego filmu jest to, że Jeff nie wzbudza wielu emocji. Widz nie wylewa litrów łez z powodu jego trudnej sytuacji życiowej, ani też nie zaczyna go nie lubić przez jego zachowanie. Wydaje mi sie, że jest to spowodowane scenariuszem. Tak samo Jake nie dostaje zbyt wielu okazji aby pokazać swój talent. Facet ma może ze dwie sceny w których może się wykazać, z czego jedna jest naprawdę rewelacyjna. Z nominacją do Oscara będzie trudno, a o wygraniu statuetki nie ma mowy.

ocenił(a) film na 6
Reczy56

Twierdzisz, iż film był tylko dobry a dałeś/aś mu ocenę aż 8 na 10 (bardzo dobry wg nazewnictwa filmwebu). Gdzie tu konsekwencja?

ocenił(a) film na 7
mat_queen

Jeśli miałbym oceniać obiektywnie ten film to dałbym 7 na 10. Podniosłem ocenę do 8 przez sympatie do Ghyllenhaala, oraz chciałem podnieść średnią na filmwebie. Jak oglądałem Niezwyciężonego to na stronce była ocena ledwie przekraczająca 5, a według to mnie zdecydowanie za niska nota dla tej produkcji