Nimfomanka - Część I

Nymphomaniac
2013
6,0 75 tys. ocen
6,0 10 1 74580
7,3 43 krytyków
Nimfomanka - Część I
powrót do forum filmu Nimfomanka - Część I

co by się nie rozpisywać podam wam sprawdzony przepis na arcydzieło, ba super dzieło:

- wstawić kilku dewotów, najlepiej brzydkich* (bo to takie artystyczne i odkrywcze) uprawiających seks

* mogą być brzydcy, starzy, niepełnosprawni, ujdą i homosie

- zrobić z nich ofiary losu

- z każdego kadru musi bić pseudointelektualizmem , bo lewaczki to tacy wykształceni humaniści, oni są tacy super i w ogóle, zajmują się działalnością charytatywną, są tacy mądrzy, szanują wszystkich, czytają książki w drogich restauracjach hotelowych, najlepiej jakiegoś Schopenhauera czy innego Marska, a potem idą do agenci towarzyskich się uduchowić, zapomniałbym o tym, że kochają filmy "inteligentne", "psychologiczne" bo muszą nieustannie poddawać swój mózg intelektualnej rozgrzewce

Są oczywiście super tolerancyjni, dla homosiów, degeneratów, jednak nie zapominają oczerniać pierwszego lepszego "mohera" czy sztucznie współczuć niepełnosprawnym by podnieś swoje super ego intelektualnej elity tego kraju

To właśnie wy: młodzi, piękni i wykształceni, słuchający Chopina i czytający Bacha:

http://www.youtube.com/watch?v=y0JYhRnDaKg

jak ja kocham lewacką obłudę

Damianq

Skończ gimnazjum i pogadaj z kimś więcej niż pedałami, kinderkibolami i nieletnimi szmatami, to się dowiesz kim są ludzie inteligentni.

SciFan

Odpuść sobie, akurat obracam się w kręgu akademickim(czyt. nie lewacko-humanistyczno-ateistycznym) więc prowadzę dyskusje " kimś więcej niż pedałami, kinderkibolami i nieletnimi szmatami", zatem wiem kim są ludzie naprawdę inteligentni, a raczej dodałbym mądrzy bo itneligencja nie zawsze idzie w parze z mądrością - jako przykład mógłbym posłużyć się jednym z moich znajomych(byłych znajomych), który niewątpliwie jest niezwykle inteligentnym człowiek a popiera skrajnie utopijną partie jaką jest partia Korwina-Mikke.

Damianq

To skoro jesteś taki mądry to mi wytłumacz co mają przekonania lewicowe do propagowania homoseksualizmu, ateizacji i wyuzdanej "sztuki".

I skoro to lewactwo jest obłudne to jak nazwiesz wypowiedzi abp. Michalika o nieszczęśliwych dzieciach z rodzin rozbitych kuszących księży opętanych samotnością? Jak nazwiesz tłum kiboli psioczących na Marksa jednocześnie wyznających narodowy socjalizm?

Gadasz jak Kaczyński, nie głosujesz przypadkiem na Pięknych i Sprawiedliwych?

SciFan

Kibole wyznający narodowy socjalizm? Kiedy? Gdzie?

Damianq

A co w tym czasie robią prawicowcy?Przeprowadzają staruszki przez jezdnię?Jeśli jednak staruszka jest lesbijką (co prawicowcy wyczują ,bo mają gej-radary), to czy ją przeprowadzą?
Jeśli ma syna pedała, też jej pomogą?Jeśli staruszka czyta Marksa, słucha Chopina, to prawicowiec zostawi ja na środku ulicy?
Jeśli staruszka jest lewakiem (co zapewne prawicowcy też od razu wyczują), to zrobią jej wykład o wyższości prawej strony od lewej, i przeprowadza ją tylko na prawa stronę ulicy, chociażby ta miała tylko dwie lewe?

Jak ja kocham prawicowe pitolenie bez sensu i o niczym.

BTW:Twój przepis na arcydzieło to jakiś bełkot gimnazjalisty, którego starzy zapomnieli na obiad zawołać i chłopak stoi już drugą dobę pod trzepakiem.

Damianq

Zgadzam sie z Tobą. jednak ten film z pewnościa nie zostanie uznany za arcydzieło, no chyba, że przez kobiece pisma

ocenił(a) film na 8
Damianq

Obie części widziałeś, czy tylko pierwszą, a może po trailerach potrafisz rozpoznać arcydzieło?