Uwielbiam tego typu filmy , nie cierpliwością i z nie ukrywanym niedosytem czekam na kolejna
cześć Nimfomanki. Ze zwiastunów wiem ze 2 będzie jeszcze lepsza ale i 1 była super. Dziś właśnie
oglądałem 1 i bardzo mi się podobał film w całości , doskonale zagrane role Charlotte
Gainsbourg , Uma Thurman , Christian Slater , Stacy Martin. Naprawdę Ciekawy Film
oceniam na hot 10 i polecam. Dodaje do ulubionych.
Zastanawiałem się czy to tak serio czy trolujesz. Ale zajrzałem na profil a tu Bolek Wałęsa człowiek beznadziejny 10/10, Pacific Rim też 10/10... 8-|
Nie musisz go oglądać nie kieruj się moim czy innymi opisami sam sobie wyrób zdanie ja tylko proponuje. Pozdrawiam
Oglądałem film, teraz wybieram się na drugą część do kina ale jak dla mnie kiepski średniak. Ni to erotyk ni dramat. Jakiś frajer porównuje seks do łowienia ryb (wtf?) i gadają o jedzeniu ciasta widelczykiem. Raczej nie mój typ kina :P Ale dwójka zapowiada się znacznie ciekawiej. Jak nie będą tyle pieprzyć o rybach to może być ciekawie. Dziwne że w jedynce stary przy tylu okazjach i gadaniu o połowach nie nawinął do śledzia ;)
Taki jest super, że ja bym napisał ciekawszy scenariusz od tego banału. Poza tym, co to za nimfomanka, która nie robi odlewów intymnej części ciała swoich kochanków? Każda prawdziwa to robi, każda.
Podobała mi się: scena z Umą Thurman - perełka!, ja przed ekranem czułem się lekko zdenerwowany zachowaniem postaci granej przez Ume, co dopiero osoby znajdujące sie w mieszkaniu nimfomanki.
Dialog pomiędzy starszą Joe a jej gospodarzem, te porównania wędkarstwa i gry erotycznej, niezrównane.
Co do czesci 2 to podziekuje ze wzgledu na Charlotte, jak ja widze to od razu przypomina mi sie "Antychryst", nie trawie za bardzo tej aktorki.
Mloda debiutantka spoko, od razu skok w gleboka wode, szacun...