Nimfomanka - Część I

Nymphomaniac
2013
6,0 75 tys. ocen
6,0 10 1 74580
7,3 43 krytyków
Nimfomanka - Część I
powrót do forum filmu Nimfomanka - Część I

Filmy tego "Reżysera" przez duże R mają jedną i jedyną zaletę. Można się pośmiać potem, czytając różne gazety i fora, z pretensjonalności jego apologetów. Co z drugiej strony jest również smutne, ponieważ oznacza to że ci, często dorośli, ludzie łapią się na pozorną głębię wytworów tego mentalnego 17-latka.

ocenił(a) film na 3
Vinnie Chu

Oj miewał kiedyś dobre filmy. Nawet "Antychryst" jako studium schizofrenii był bardzo dobry. Ale fakt - "Nimfomanka" to dno. "Melancholię" ratowały jeszcze piersi Kirsten Dunst. Tutaj jest płasko....

grafzero

jakie piersi? te flaki male ?:P ps. a Vinnie Chu ma racje ! :D

ocenił(a) film na 3
Syrinx

Kirsten ?? Nie bluźnij...

grafzero

hahaha :((( gratuluje gustu a raczej jego brak i lekko gejowego :P

ocenił(a) film na 3
Syrinx

Skoro damskie piersi w normalnym rozmiarze i kształcie są lekko gejowo dla ciebie, to wypada mi tylko współczuć.

grafzero

" w normalnym rozmiarze i kształcie "??? dobrze sie czujesz te mini flaczki do tego podniescasz sie slaba aktorka i do tego nie tlyko normalna ale wrecz brzydka to wiadomo komu nalezy współczuć chlopczyku :) ahahahha

ocenił(a) film na 3
Syrinx

Obawiam się, że kiedy po raz pierwszy zobaczysz nagą kobietę na żywo (a jeszcze jakieś kilkanaście lat przed tobą) przeżyjesz spore rozczarowanie. Dlatego należy ci współczuć.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
Syrinx

Ok masz rację myliłem się. Wyceniłem cię na jakieś 10 lat, teraz widzę że masz około 6.
"Towarów" - goshhhh...towary to za parę lat będziesz z europalet rozkładał.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
Syrinx

Dodaj jeszcze jedno ahahahahahah, żeby było bardziej dojrzale.

ocenił(a) film na 9
Vinnie Chu

Z Twoją opinią zgodziło się dwóch facetów kłócących się o piersi Kirsten Dunts. To dopiero jest głębokie.

ocenił(a) film na 1
pati01212

Ale za to jest zabawne. A to ważniejsze.