PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694715}
5,6 237  ocen
5,6 10 1 237
1,0 2 krytyków
Niosła Go Polska
powrót do forum filmu Niosła Go Polska

Nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem pisu i ich polityki bo śmierdzi mi ona amerykańskim żydem-a to niczego dobrego nie wróży.Natomiast jeśli chodzi o Kaczyńskiego muszę przyznać że po 89' roku był to najlepszy prezydent RP oczywiście ocena ta spowodowana jest niskim(prawie 0) poziomem pozostałych pozostałości komuszych odpadów które zasiadały na stołku głowy państwa i z racji czerwonych oparów i sterowania przez agentów nie mogły nawet w tak dobry sposób jak Kaczyński sprawiać wrażenia patrioty.Natomiast tak jak wspomniałem dziś już widać że pis reprezentuje interesy ameryki a ameryka jak wiadomo = żydzi.Czyli zrobią z nas pachołków i wyrobników w sposób bardziej wyrafinowany od ruskich.Na koniec dodam tylko słowa poety z którym zresztą w 100% się zgadzam: "Kilku frajerów rządzi świata tego polityką Najpotężniejsi z nich myślą o władzy nad galaktyką "

kar32167

Batmany i Maniaki kaput. Jeżdzą do Putina i zamiast obiecanych orderów dostają ... kulkos w łepos. Co się tam nie dzieje. Morderstwa, kłamstwa, zbrodnie.... Ech, ta kacapska mentalność.
Poczytajcie sobie sami:
https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/konflikt-na-ukrainie-porachunki-mied zy-separatystami-nie-zyje-oskarzony-o-porywanie-ludzi,502914.html